Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Balatonboglár 
Pipacs utca 7 

Hivatkozási szám: 1500309
Ingatlan adatai
Irányár: 89 000 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 404 m2
Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Állapota: új
Szobák száma: 7+4
Építés éve: 2009
Szintek száma: 2
Részletes leírás
6 lakásból álló Villa Balaton déli partján Balatonbogláron.
Első sorban cégek, befektetők figyelmébe ajánlom vendéglátás, illetve céges üdülőnek, képzési oktatási bázisnak. Csendes, hangulatos mellékutcában, családi házas környéken, koros, beállt fenyőfák és cserjék között található mediterrán jellegű 404 nm-es, 6 lakásból álló, 2 szintes lakóház, villa. A házban a 186 nm-es földszinten egy 30 nm-es nappali, 2 szoba, konyha, fürdőszoba, Wc, és a 40 nm-es télikertből álló lakás található.
A 218 nm-es emeleten külön is funkcionáló 2 db nappali, hálós fürdőszobás erkélyes apartman lakás és 2 db fürdőszobás stúdió apartman lakás valamint 2 db fürdőszobás szoba található. Az emeletet kívülről lépcsőn lehet megközelíteni. Az alsó és felső szint a külső feljárónak köszönhetően külön, önállóan is üzemeltethető. A lakások önállóan is funkcionálnak, mindegyikhez almérő tartozik. A berendezés külön megbeszélés tárgyát képezi.
A 688 nm-es kert parkosított, medence kültéri sütögető konyha és tároló épület. A ház vállalkozásként nyaraltatásra szolgál most is, de alkalmas céges nyaralónak is, vagy kiadásra.
Ha van mit, de nem tudod hogyan fektesd be, -itt a lehetőség! Böngészni a pipacsapartman.hu oldalon lehet vagy kérdezzen bátran!
További adatok
Telekterület: 688 m2
Kert mérete: 400 m2
Erkély mérete: 30 m2
Felszereltség: üres
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: udvari
Egyéb extrák:  
étkező, amerikai konyha, saját parkoló, panoráma, beépített konyhabútor, beépített szekrény, vízórás, kocsibeálló, terasz, internet, parkettás, kábeltévé, klíma, kert, melléképület, erkély, medence, konferenciaterem, egyedi fűtés, összközműves, tégla
Hirdető adatai
Hirdető neve: Nagy Márta
Hirdető telefonszáma: 06-20-262-8311
Honlap: www.pipacsapartman.hu
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: