Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Erdőkertes 
 

Hivatkozási szám: 3320715
Ingatlan adatai
Irányár: 34 990 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 120 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: új
Szobák száma: 1+5
Építés éve: -
Szintek száma: 2
Részletes leírás
Amerikai életérzés egy modern családnak, Budapesttől 19 kilométerre!

Erdőkertesen 12 lakásos fiatalos lakóparkban, első tulajdonostól eladó egy 120 nm-es, amerikai konyhás, teraszos, panorámás lakás. Ideális választás családalapítás előtt álló pároknak és családoknak egyaránt, ami a tágas nappalinak és az 5 félszobás kialakításnak köszönhető.
Két fürdőszoba szolgálja a teljes komfortot, kamra, bentről is megközelíthető két bejáratú garázs és nyugati fekvésű, a Pilis vonulataira néző terasz teszi teljessé az amerikai életérzést. Az automata kapun beérve megtaláljuk a trambulint és a közös szaletlit, amelyet telepített fák vesznek körül, a lakás elé pedig két autóval is be tudunk állni egymás mellé. A lakáshoz tartozik egy saját kis füves udvar szalonnasütővel, amit a fedett terasz kapcsol össze az amerikai konyhával. Minden ablakon redőnnyel lehet szabályozni a fény mennyiségét, a szobákban pedig szúnyogháló véd minket. A Budapestre ingázóknak is tökéletes választás, a vasútállomás 10 perc sétára, reggelente félóránként vonat a nyugatiba, a fűtött garázsból pedig autóval 25 perc alatt bent vagyunk Pesten. Igazi otthon a nyugodt élethez, remek lakóközösség és a gyerekek is biztonságban nőhetnek fel. A közelben különböző boltok, általános- és középiskola, uszoda, szerdán és szombaton pedig Veresegyház ismert, nyüzsgő piaca várja az új tulajdonosokat.
Ha nem szeretne kiszakadni a fővárosi lehetőségekből, de mégis nyugalomra vágyik, ez az Ön otthona.

Magánszemélytől, alkuképesen! +36 70 364 0076

Az irányár: 34 990 000 Ft.
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 14 m2
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: garázs
Kilátás: panorámás
Egyéb extrák:  
étkező, kaputelefon, amerikai konyha, panoráma, beépített konyhabútor, beépített szekrény, gardrób, vízórás, kocsibeálló, garázs, terasz, parkettás, kert, egyedi fűtés, összközműves, tégla
Hirdető adatai
Hirdető neve: Szabó Bertalan
Hirdető telefonszáma: 06703640076
Honlap: https://www.facebook.com/topflat24/
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: