Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Lovászi 
Külterület 10 

Hivatkozási szám: 4082452
Ingatlan adatai
Irányár: 6 456 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 80 m2
Fűtés: egyéb
Állapota: felújított
Szobák száma: 2+1
Építés éve: 1968
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Magyarországon, Zala megyében Lovászi külterületén,Lenti kistérségében csendes nyugodt zöldövezetben 80 m2-es családi ház nagy és gondozott 7200 m2-es telekkel (a ház 809m2-es területen van külön helyrajzi számmal)vagy telek nélkül eladó.A házhoz több melléképület is tartozik. A ház jó állapotú, száraz, teljesen berendezett így azonnal költözhető. Vendégháznak,nyaralónak is ajánlatos. A zalai dombságban dombol részen napsütéses környezetben található.
Vezetékes víz, fúrt kút, villany van, valamint minden helyiség kandallóval felszerelt. A telek gyümölcsfákkal beültetve, de gazdálkodási célra valamint állattartásra is alkalmas. A külterületi elhelyezkedése ellenére aszfaltos úton megközelíthető. A településtől 500 méterre.
Lovászi az ország nyugati részén fekvő település, óvoda, iskola, szabadtéri fürdő, éttermek valamint üzletek mind megtalalhatók. A 8 km-re lévő Lenti termálfürdő autóbusszal is jól megközelíthető. Az M7-es autópályától 15 perc.Közel van a szlovén és a horvát határ.Amennyiben felkeltette a hirdetésem az érdeklődését, további információkért, részletekért várom hívását.Vezetékes telefon: 3692376583
További adatok
Telekterület: 7 200 m2
Kert mérete: 809 m2
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák:  
panoráma, vízórás, terasz, pince, parkettás, kábeltévé, kert
Hirdető adatai
Hirdető neve: Zsuzsa
Hirdető telefonszáma: +36303733442
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: