Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Gyöngyös 
 

Hivatkozási szám: 4565677
Ingatlan adatai
Irányár: 17 300 000 Ft
Típus: egyéb ingatlan
Kategória: eladó
Alapterület: 1 012 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: -
Építés éve: -
Szintek száma: -
Részletes leírás
: : 1 : 1 012 m2 :Becsült érték: 34.600.000 Ft
Minimál ára: 17.300.000 Ft

AZ INGATLAN VÉGREHAJTÁS MIATT KERÜL ELADÁSRA!

Az ingatlan kivett épület, udvar. Rendeltetése: honvédségi épület, megközelíthetősége: kiépített, pormentes út, belső útja aszfaltozott, jó állapotú. Az épület egyemeletes, alapozása: beton, sávalap. Tetőszerkezet: szelemenekkel (rossz állapotú), kontytető síkpala (rossz állapotú), födém rossz állapotú. Az épület életkora: 120 év, állapota: teljes felújítást igényel, részben alápincézett, alapterülete: 1012 m2. Az épület földszintjén található 14 db helyiség 496 m2, emelet: 13 db helyiség 515 m2, legnagyobb helyiségek 84 m2-es, legkisebbek 4 m2-esek. A helyiségek padlóburkolata: beton, márvány mozaik, parketta, metlachi, pvc. Fűtése: fűtéstechnika, melegvízellátás nincs. Közművesítettsége: teljes, de a csapadékvíz elvezetése nem megfelelő. Az ingatlan elhanyagolt, rossz állapotú. Az udvar ősfás, gondozatlan. Az ingatlan hasznosíthatósága korlátozottnak nevezhető. Környezetében Városi Sportcsarnok, autómosó és telephelyek találhatóak. Szomszédságában építőipari kereskedelmi egység, telephely helyezkedik el.

Az ingatlannal és az árveréssel kapcsolatos részletes információkhoz pl. megtekinthetőségről, a vásárlás folyamatáról honlapunkon a www.arveresnet.hu (arveresnet pont hu) keresztül juthat, kérjük keresse fel weboldalunkat.

Tájékoztatjuk, hogy az ingatlant nem tőlünk lehet megvásárolni, mivel irodánk csak az ingatlanok címének kiadásával foglalkozik.

Amennyiben a vásárlás mellett dönt, akkor az ingatlan megtekintésével és vásárlási szándékával kapcsolatban, az árveréssel megbízott végrehajtót kell felkeresnie.

Weboldalunk segítségével lekérheti az ingatlan adatlapját, ami tartalmazza az ingatlan pontos címét, az eladó (azaz a végrehajtó) elérhetőségeit, valamint az ingatlanról a rendelkezésünkre álló fotókat.

Kérjük, kérdéseiket az info@arveresnet.hu (info kukac arveresnet pont hu) email címre küldjék.
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: H-Kontakt Group Kft
Kapcsolattartó: Arveresnet.hu
Hirdető telefonszáma: 06-92-999-449
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: