Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Szombathely 
 

Hivatkozási szám: 4565763
Ingatlan adatai
Irányár: 28 490 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 63 m2
Fűtés: -
Állapota: új
Szobák száma: 2+1
Építés éve: 2019
Szintek száma: -
Részletes leírás
Szeretne spórolni 22 %-ot ?!?
Utolsó lehetőség, hogy még 5%-os ÁFÁ-val új lakást vásároljon!!
Nappali +2 szobás, 62,68 nm+6,47 nm terasz, földszinti lakás - 133 nm saját kerttel : 28,49 M Ft.
Az épületegyüttes által kínált lakókörnyezet egyedülálló adottságokkal rendelkezik, hiszen alacsony beépítettség mellett nagy parkosított területekkel, különleges védett fasorral és belső parkolóval várja jövendő lakóit, és mindezt Szombathely belvárosában. A korszerű épületgépészeti megoldásoknak és a felhasznált magas minőségű alapanyagoknak köszönhetően az épülő lakások energiahatékonysága alacsony fenntartási költségek mellett biztosítja az új lakók kényelmét. A Gyöngyös-patak közelsége és a lakópark hangulatát meghatározó fasor rendkívül pihentető, a mindennapi regenerálódást természetes módon biztosító lakókörnyezetet nyújt az ideköltözőknek.
Az autóval és tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető lakópark közvetlen közelében minden, a modern városi ember számára nélkülözhetetlen szolgáltatás megtalálható. A tervezés során fokozott hangsúlyt fektettünk a parkosításra és a zöldterületek arányára. A tágas közösségi tereket parkok, pihenők és füves területek teszik igazán élhetővé.
A lakópark minden lakását geotermikus hőszivattyú rendszerrel szerelik fel, melynek köszönhetően sem a téli fűtés sem a nyári légkondicionálás költségei nem terhelik a rezsiszámlát. A modern energetikai megoldás minden lakás esetében benne foglaltatik az alapárban.
A komfortérzetet tovább növeli, hogy a lakásokba nem építünk be radiátorokat. A fűtési rendszer csövei a mennyezetben futnak, illetve a csempézett helyiségekben (konyha és fürdőszoba) padlófűtés is beépítésre kerül. A felmelegített mennyezet és padló kiemelkedően kellemes hőérzetet biztosítanak, messze megelőzve a radiátoros rendszereket. Nincs kémény, nincs szén-monoxid veszély, nincsenek radiátorok,
fűtéscsövek. A mennyezetfűtésre kialakított rendszer nyáron kiválóan alkalmas a lakások hűtési feladatainak ellátására is.
A geotermikus hőszivattyú egy olyan fűtési/hűtési rendszer, amely – beállítástól függően – a talajból vesz fel vagy a talajba bocsát vissza hőt.
A hőszivattyú télen a hőforrásként használt talajból vonja el a hőt és adja le az épület felé, miközben nyomásváltoztatással magasabb hőmérsékletűvé alakítja a közvetítő közeget. Nyáron éppen fordítva működik: a ház belsejéből vonja el a hőt, majd adja le a talaj felé. A geotermikus energiahasznosítás óriási előnye, hogy – más alternatív energetikai megoldásokkal ellentétben – időjárástól és napszakoktól függetlenül egyenletes teljesítményt nyújt. A kellemetlen mellékhatások, - mint a klímazaj, fokozott hideglevegő áramlás vagy forró radiátor - ki vannak küszöbölve. A fűtés és a hűtés nem koncentrált egységekkel (radiátor, klíma) történik, hanem teljes felületeken - padlófűtés és mennyezetfűtés által. Így az egyenletes, kellemes hőérzetet illetve - hűtés esetén - hidegérzetet ad. A rendszer ALLERGIAMENTES, a felületfűtés alacsony, 30-35 C°- on történik, így nincs por, mint a hagyományos fűtésnél, ahol a radiátor hőmérséklete 60 C°- os.
Az épület energetikai minőség szerinti besorolása: A++
Az épületekben gáz rendszer nem kerül kiépítésre, a korszerű műszaki megoldásoknak köszönhetően a rezsiköltség minimális.
A Vevő szabadon választhat az adott mintakollekciókból az alábbi anyagok és alternatívák tekintetében: hidegburkolat és parketták színválasztéka, belső ajtók színválasztéka. A lakópark környezete egyedülálló adottságokkal rendelkezik, sok parkosított területtel, saját játszótérrel és belső parkolóval várja jövendő lakóit Szombathely szívében.
Várható átadás: 2019. október.
Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 6 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Derecskei Csaba
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 9391
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: