Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Ócsa 
Kossuth Lajos utca 

Hivatkozási szám: 273245
Ingatlan adatai
Irányár: 22 900 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 130 m2
Fűtés: házközponti fűtés
Állapota: felújított
Szobák száma: 2+4
Építés éve: -
Szintek száma: 2
Részletes leírás
Ócsa településen, Bp-től 20 km-re, az M5-ös autópályától néhány km távolságra, egy kétszintes, két generáció részére alkalmas, 130 m2 alapterületű, 1080 m2-es telken fekvő, CSALÁDI HÁZ eladó, kellemes, nyugodt környezetben.
A ház alapterülete: 70+60 m2.
Alsó szinten található: előszoba, spejz, konyha, felújított fürdőszoba zuhanyfülkével, WC-vel, egy hálószoba, egy nagy nappali.
Felső szinten található: fürdőszoba, külön WC, négy hálószoba, 6 m2 loggia.
A házhoz van építve egy 36 m2-es garázs, innen nyílik a kazánház, amelyben a gázkazán és a vegyes-tüzelésű kazán is megtalálható. Így kétféle fűtési lehetőség közül lehet választani tetszés szerint. Az előkert hátsó részében egy pince is található, amely a zöldség- és gyümölcsfélék tárolására kitűnően alkalmas.

A szobák mindkét szinten parkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt, fa nyílászárók és redőnyök vannak felszerelve az ablakokon és a bejárati ajtón is.
Felújítva, felső szint beépítve 2000-ben lett, a ház színezése kb. 6 éve történt.

A rendszeresen gondozott kert 540 m2 területű, amelynek elején jó minőségű szőlőtőkék találhatók. A hátsó rész befüvesíthető, tetszés szerint tűzrakó hely vagy akár kerti medence is elfér és egyéb gyümölcsfákkal bővíthető.
Az előkertben, egy fiatal diófa és egy barackfa hűs árnyékot adnak az igazán nyári melegben.
A kert locsolása vezetékes vízzel oldható meg, de az udvaron egy fúrt kút is található, amely jelenleg használaton kívül van.
A ház előtt, az utcai részen kb. 4 autó, a viacolorral lerakott kocsi beállóban 2-3 autó parkolására van lehetőség.

Az ingatlan megközelíthető aszfaltburkolatú úton.

A szomszédok barátságos, segítőkész emberek, akik figyelnek a másik tulajdonára is, így téve még biztonságosabbá az ingatlan védelmét..

Az ingatlanhoz közel, a város központjában található, a rendőrség, egészségközpont, gyógyszertár, DM, Spar, Reál, Posta, OTP fiók, két kínai ruhaüzlet, okmányiroda, általános iskola, többtagozatos gimnázium, két óvoda és egy új játszótér, a vasútállomás. A távolsági busz 200 m-en belül érhető el.
A központ közelében van kialakítva egy focipálya, amely minden nap várja a sportolni vágyó fiatalokat és minden évben itt rendezik meg a városnapot és az ócsai napokat.
A város tájháza természetvédelmi területen terül el, sok turistát idevonzva.
Az öreghegyi pincesor, a várost körülvevő erdő és az abban található selyem rét szintén kellemes kikapcsolódást biztosít a természetet kedvelők és a családosok számára is.
Mivel a Duna-Tisza Csatorna és a Ráckevei Duna-ág a várostól néhány km-en belül található, így a vízpart szerelmeseinek is biztosított a pihenés és a horgászat is.
A telken van hely bőven, így befektetésre, vállalkozásra tökéletesen alkalmas, kedvező áron!

Ár: 22.900.000,-Ft. Megegyezünk!

Érdeklődni lehet:
Jakab Mária :- vezetékes, munkahelyi telefonszám: 06-1-354-66-67
Mobil: 06-30-264-6558
e-mail: jakab.maria85@gmail.com
További adatok
Telekterület: 1 080 m2
Kert mérete: 800 m2
Erkély mérete: 6 m2
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: panorámás
Egyéb extrák:  
étkező, saját parkoló, panoráma, beépített szekrény, gardrób, vízórás, kocsibeálló, garázs, terasz, internet, pince, parkettás, kábeltévé, kert, melléképület, erkély, egyedi fűtés, összközműves, tégla
Hirdető adatai
Hirdető neve: Jakab Mária
Hirdető telefonszáma: 06-30-264-6558
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: