Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Solt 
 

Hivatkozási szám: 4880103
Ingatlan adatai
Irányár: 43 900 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 90 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: 2+2
Építés éve: 2008
Szintek száma: -
Részletes leírás
2008-ban épült családi ház eladó Solton! CSOK is igényelhető!

Valódi ritkaságot kínálunk most megvételre mindazoknak, akik kényelmes, meleg, esztétikus családi fészket szeretnének biztosítani családjuk számára. Az egyedülálló hangulatú alföldi kisváros csendes utcájában, kulturált környezetben álló családi ház 2008-ban „Wolf Készház”- ként épült a legkorszerűbb szigetelési technológiával. Az épület vastag, masszív falai 90 nm-es hasznos alapterületet zárnak közre, amelyen a rendkívül tágas és világos nappali-étkezőhöz három szoba, konyha, kamra, fürdő, WC, előszoba, háztartási helyiség és közlekedő kapcsolódik. A rendkívül hatékonyan hőszigetelt, légkondicionált ház fűtéséről hagyományos kandalló, valamint elektromos fűtőpanelek gondoskodnak. A riasztóval felszerelt ingatlanba a kábeltévét és vezetékes internetet is bevezették. A gépkocsi tárolására 20 nm-es garázs szolgál. Az 1.517 nm-es telken parkosított udvar és gondozott kert terül el, a kert végében csordogáló Fűzvölgyi-főcsatorna kiváló lehetőséget kínál a gondtalan pihenésre, csónakázásra, horgászatra. A kertvárosi környezetbe álló ingatlan iskolától, óvodától, boltoktól, buszmegállótól mindössze 250 méterre található.
Az egyedülálló adottságokkal rendelkező családi ház 2008. júliusában kapott lakhatási engedélyt és az eredetileg építtető tulajdonos kínálja eladásra, így az ingatlan megvásárlásához a CSOK 10+15 IS IGÉNYELHETŐ!

Irányár: 43,9 M.Ft.

Irodáink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleik számára az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.
City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.
City Cartel ingatlaniroda, Solt, Kossuth Lajos u.50.
30/815-2529 vizler.jozsef@citycartel.hu
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: City Cartel Ingatlaniroda Dunaföldvár
Hirdető telefonszáma: 06/30/815-2529
Honlap: www.c-c.hu
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: