Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Lenti 
 

Hivatkozási szám: 5504292
Ingatlan adatai
Irányár: 65 000 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 142 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: -
Szobák száma: 4
Építés éve: 2005
Szintek száma: -
Részletes leírás
LENTI központjában teljeskörűen felújított 142 nm-es SMART HOME - okos lakás eladó!

Eladásra kínálok Lenti belvárosában egy szigetelt, tégla építésű társasház 2. emeletén található 142 nm (+ tetőtér) -es , fiatalosan felújított, modern, 2 erkély + 1 nagy terasszal rendelkező lakást.
A kiváló ízléssel megálmodott, három hálószobával és egy igazán tágas, nagy méretű, egy légtérben elhelyezkedő amerikai stílusú konyha-étkező és nappalival 2 fürdőszobával, 2 gardróbbal rendelkező lakásból lépcsőn jutunk fel a tetőtérbe, ahol egy dolgozószoba, egy nagyobb tárolóhelyiség valamint a nagy terasz található. Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik, valamint kiegészítő fűtésként légkondicionálók, illetve bioetanollal működő hangulatos kandalló. Az ingatlanban okos otthon rendszer került kiépítésre, mely képes telefonról is a lakásban található összes világítótest, a hűtő- és a fűtőrendszer vezérlésére.
A lakás részben műanyag, részben fa nyílászárókkal, saját mérőórákkal, gázkazánnal, extrának számító három fázisú árammal, 3x20A erősséggel rendelkezik.

Az ingatlan elhelyezkedése révén a közvetlen közelében bolt, gyógyszertár, étterem, orvosi rendelő, bank, busz és vasútállomás, játszótér, azaz minden létfontosságú szolgáltatás, valamint a Thermal Hotel Balance és a Termálfürdő bejárata is 800 méterre megtalálható.

A lakáshoz gépjármű parkolására alkalmas beállóhely tartozik.

Akár bútorozottan is eladó, megegyezés szerint!

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Nikitscher-Rigó Diána
Hirdető telefonszáma: +36 70 412 5336
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: