Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Badacsonytördemic 
 

Hivatkozási szám: 5519533
Ingatlan adatai
Irányár: 98 000 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 139 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: -
Szobák száma: 4
Építés éve: 1985
Szintek száma: -
Részletes leírás
Badacsony északnyugati oldalán, Balaton-felvidéki Nemzeti Park szomszédságában, a mesés Káli medencétől néhány km.-re,  Szigliget, Badacsonytomaj és Nemesgulács településekkel körülölelt  Badacsonytördemicen kínàlom megvételre ezt a 2 szintes, 139 nm nettò, 200 nm brutto, 4149 nm telken fekvő családi hàzat. A házhoz tartozò telek 3 külön hrsz.- on van nyilvántartva, egyik az 1196 nm belterületű, ehhez tartozik még kettő külterületi egymás mellett található 2953 nm es telek.
Az ingatlan jó minőségben megépített, falai szilikát téglábòl àllnak, száraz, belső terei jò elosztásúak, tetőszerkezete mediterrán cseréppel fedett.
A földszinten 1 szoba, konyha, 1 fürdőszoba, külön àllò WC és egy tágas, vilàgos, szinteltolàssal megoldott étkező, + nappali talàlhatò.
A tetőtérben 1 közlekedő, 2 szoba, 1 fürdőszoba + WC kapott helyet és egy üvegfallal beépített terasz, ahonnan a ház lakói a csodás szigligeti hegyekben gyönyörködhetnek.
Az alsó szinten 1 garázs, 2 nagy tárolò helyiség és egy borospince van. Az otthon melegéről a garázsban található vegyestüzelésü kazán valamint gáz cirkò, ezen kívül a ház elektromos klimaberendezése gondoskodik. Az elektromos ellátást 3 fázisú ipari áram szolgáltatja.
Az ingatlan 2015-ben új kondenzációs gázkazánnal bővült és új járólapokat kapott.

A gyümölcsfákkal teli kert minimálisan lejt, szinte nem érzékelhető, önellàtò gazdálkodásra, hobby kertészkedésre, állattartásra is tökéletesen megfelel, a megtermelt àrú tàrolásának lehetősége is adott.
Az ingatlan per és tehermentes, jogi viszonyai rendezettek.

Badacsonytördemic számos látnivalòval kápráztatja el làtogatòit, a part csak pàr perc és akik kedvelik, azoknak a környék hatalmas badacsonyi gyalogtúrákra ad lehetőséget.

Ha Ön egy hasonló lakhatási lehetőséget keres, akkor jöjjön el, nézze meg, szeressen bele!
Ha ajànlatom felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!
További adatok
Telekterület: 4 149 m2
Kert mérete: 4 149 m2
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Nikitscher-Rigó Diána
Hirdető telefonszáma: +36 70 412 5336
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: