Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Tata 
 

Hivatkozási szám: 5519557
Ingatlan adatai
Irányár: 159 000 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 185 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: -
Szobák száma: 5
Építés éve: 2000
Szintek száma: -
Részletes leírás
Egy igényesen felújított, 180 nm-es lakóterű , nappali + 4 szobás családi ház eladó Tatán, mely akár két generációnak is otthonul szolgálhat, és ráadásként műhellyel és többállásos garázzsal is rendelkezik.

Az ingatlan kiemelkedő minőséget képvisel a tatai ingatlanpiacon mivel teljeskörű felújításon és modernizáción esett át, amely minden részletre kiterjedt. Az ingatlan belső tereinek kialakításában a praktikum és az igényesség egyaránt érvényesül, ami a burkolatok anyaghasználatában és színösszhangjában is megmutatkozik.

Az házba belépve egy kimondottan tágas előtér fogad, amit szinte már lobbinak is hívhatnánk, hiszen egy kellemes csevegősarok lett itt kialakítva. A földszinten található egy hatalmas nappali-étkező, ahol a kellemes közös időtöltés garantált. A közlekedő másik oldalán a gépesített, minőségi bútorokkal berendezett konyhát találjuk.
Az emeleten 3 hálószoba kapott helyet, amelyekhez 2 fürdőszoba is rendelkezésre áll.

A fűtés központi rendszerű és többkörös, nagyrészt padlófűtéses, de van radiátor fűtéskör is.
A vízrendszer központi vízlágyítóval van kiegészítve. Az egész ház riasztóval és kamera rendszerrel szerelt. Az 5 klímaberendezés külön-külön vezérelhető, amely biztosítja a tökéletes hőmérsékletet minden szobában.

A ingatlan oldalszárnyaként egy műhely épült, amely 380V árammal és pneumatikus rendszerrel van kiépítve. Természetesen vizes és szociális helyiség is található itt. Akár garázsként is funkcionálhat, de az udvar végében további többállásos garázsok és tároló helyiségek is rendelkezésre állnak.

Az udvar akár többállásos parkolóként is szolgálhat, mivel teljes területe térkövezett, amely esztétikus megjelenést és könnyű karbantartást biztosít, sőt nem utolsó sorban igencsak értéknövelő. Az udvarszegély térvilágítással szerelt.

A műhely fölött egy második lak található, amolyan szolgálati lakás, amelyben szoba, konyha és fürdőszoba található.

A vételár részét képezik az alapértelmezetten beépített bútorok, a hatalmas tükrös gardróbszekrény és a gépesített konyhabútor, és természetesen a már előzőekben olvasható gépészeti megoldások.

Ez a családi ház a nagybetűs TÖKÉLETES választás azoknak, akik tágas és igényes belső tereket, valamint praktikus elrendezést keresnek, és egy olyan otthont, amelyben kényelmesen élhetnek, dolgozhatnak és tárolhatják értékeiket, és még akár kisebb-nagyobb ipari vagy kereskedelmi tevékenységet is végeznének.

Ha szeretné megnézni, kérem ne habozzon kapcsolatba lépni velem, hogy megmutathassam Önnek ezt az otthonos ingatlant.
További adatok
Telekterület: 616 m2
Kert mérete: 616 m2
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Szabó Attila
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 9236
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: