Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Pécel 
 

Hivatkozási szám: 5548443
Ingatlan adatai
Irányár: 189 000 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 217 m2
Fűtés: -
Állapota: új
Szobák száma: 5
Építés éve: 2022
Szintek száma: -
Részletes leírás
A Tulajdonos értékegyeztetéssel ingatlant beszámít (telket is!), továbbá nyitott a hosszabb, elnyújtott fizetési konstrukcióra is!
Pécel új lakóparkjában, a Páskomliget lakóparkban kínáljuk megvásárlásra épülő ikerház mindkét lakását, melyek a mai energetikai, műszaki elvárásoknak maximálisan megfelelnek. Nem klasszikus ikerház, hiszen a két lakás között két főfal van, nincs közös fal. Hőszivattyús fűtés és hűtés, minimális költséggel üzemeltethető lakóházak épülnek. Az ingatlanok belső elosztása a mai családok igényeihez és életviteléhez igazodik, így a garázsban két nagyobb autó is kényelmesen elfér egymás mellett, innen közvetlenül fel tudunk menni a lakásba. A tágas, 48 nm-es nappali-konyha étkező terasz kapcsolatos, a fedett és nyitott teraszokról csodálatos örök panoráma tárul elénk, 35 nm-es részben fedett teraszok!. A konyhához kapcsolódik egy kamra a háziasszonyok örömére, továbbá egy gardrób, emiatt nem kell túlbútorozni a szobákat. Ezen a szinten helyet kapott még egy mellékhelyiség is. Az emeletre kényelmes és esztétikus lépcső vezet, ahol 4 nagy méretű hálószoba kerül kialakításra üvegkorlátos terasszal, továbbá fürdőszoba zuhanyzóval és káddal, illetve egy külön mellékhelyiség is a reggeli készülődések megkönnyítésére. A belső elosztás igény szerint változtatható, a burkolatok, szaniterek a vételárban benne vannak, szintén választhatók. A garázs szinten kazánház és nagy tároló áll rendelkezésre a kerti bútorok, szerszámok, sporteszközök számára. Tágas, világos helyiségek jellemzik az ingatlant, egy nagyobb család is kényelmes életteret tudhat magáénak. Az építkezés elkezdődött, ebben a stádiumban a vevő elképzelései, igényei megvalósíthatóak. Az autóbeálló, és az utcai járda is térkövezett lesz, a biztonságról riasztó- és kamera rendszer gondoskodik, szekcionált automata garázs- és kertkapu, épített kukatároló szintén a vételár részét képezi. A házon és a teraszon is a falon külső LED világítás lesz. A pince falvastagsága 58 cm, a földszinti és az emeleti falak vastagsága 30 cm +20 cm szigetelés. H tarifás villanyóra, napaelem rendszer kiállás. A kivitelező csapat összeszokott szakemberekből áll, több referenciát is tudunk mutatni a környéken. Céges vásárlás esetén a 27% ÁFA visszaigényelhető. Telek méret 515 nm, nettó ház méret 217 nm, bruttó ház méret 306 nm.
A Kivitelező nyitott egy hosszabb, nyújtott fizetési ütemezésre is, vagy ingatlan beszámítására is előzetes egyeztetés alapján. Az ingatlan előrehaladott készültségi állapotban van, a fotók a valós állapotot mutatják.
Kulcsrakész ár: 189 000 000 Ft
Szerkezetkész tartalom:
Beletartozik az épület statikailag elkülöníthető önálló teher hordásra alkalmas szerkezete válaszfal nélkül
-Vízzáró támfal zsalukőből 25cm-es duplán-fedve vízszigetelve \\\"Villas modifikált \\\" vízszigetelő anyaggal+ vasalva
-Mellé pincefalazó főfal Porotherm 38 as okos (klíma) pincetégla /tehát a pince falazat szigetelő támfallal együtt 63 cm!
- Pincétől fölfelé 30 as Xtherm klímatégla Dryvit rendszerrel Austrotherm 15 cm grafit hőszigeteléssel
-Mellé főfal Porotherm 30-as okos (klíma)tégla
- Béléstest födém, terasznál monolit (kiváló hang-hőszigetelés) oldalt XPS szigeteléssel.
- Nyílászárók 3 üveg rétegelt \\\"Kömmerling\\\" kívül Antracit erezetű belül fehér + Bejárati ajtók.
- Automata szekcionált garázskapuk
- Tető + korcolt lemez fedéssel (antracit)
- Szinterezett \\\"Trifa\\\" bádog csapadékvíz elvezetéssel (szikkasztó kulé kavics gödörbe)
- Közművek: villany, víz- csatorna engedélyeztetése. (házba történő beállása)
További adatok
Telekterület: 515 m2
Kert mérete: 515 m2
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Sipos Zoltánné
Hirdető telefonszáma: +36 70 469 3031
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: