Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Etyek 
Szabadföld utca 

Hivatkozási szám: 5556303
Ingatlan adatai
Irányár: 164 900 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 220 m2
Fűtés: -
Állapota: felújított
Szobák száma: 6
Építés éve: 1989
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Figyelem eladó a nyugalom szigete!
Eladó Etyeken a Szabadföld utcában egy 1 000 nm-es telken elhelyezett 220 nm-es 3 szintes kétgenerációs 4 szobás, duplakomfortos, felújított családi ház.
A ház elosztása kiváló, ugyanis két félszint, mely pár lépcsőfokos különbségének köszönhetően elkülön egymástól, magánszférát biztosít a szülők és gyerekek számára egyaránt. A ház két teljes szint lakótérrel és egy kiszolgáló szinttel rendelkezik, építésekor az elérhető legkiválóbb anyagokat használták.
A ház közepén az előtér mindig világos és meleg sárga fényben úszik az oldalsó fal színezett üvegének köszönhetően, a nappali feletti galéria tágas teret nyit a felső szint felé. A család a hatalmas kandallónál téli estéken élvezheti a tűz fényét, továbbá a fűtésrendszer akár fatüzeléssel is üzemeltethető.
Konyha mérete lehetővé tette, hogy egy étkező is helyett kapott benne, továbbá a konyhához csatlakozik egy nagyméretű spájz is, western stílusú csapóajtón keresztül jutunk a kertkapcsolatos nappaliba. Ennek a megoldásnak köszönhetően a nappali és a konyha-étkező nincs teljesen egy légtérben, a félfalnak köszönhetően mégsem különül el teljesen, így otthonossá teszi a mindennapokat. 4 ideális méretű hálószoba szolgálja az ott lakók kényelmét, illetve három fürdőszoba biztosít elég helyet a legnagyobb családnak is! Az emeleti fürdőszobában egy fésülködő, szépítkező sarok is helyet kapott a ház leendő úrnőjének kényelmét szolgálva.
A ház borospincéje alkalmas minőségi italok tárolására, illetve baráti borkostolóknak is helyet adhat!

A kiszolgálószinten mégy egy 5. hálószoba lett kialakítva, mely átalakítható akár szauna, akár fitness szobának is.
2 állásos garázs és 4 állásos burkolt beálló elegendő helyet biztosít akár nagyobb vendéglátás esetén is az autók számára!

A házat élhető lakótere, hatalmas kertjében rejlő lehetőségek és a kiszolgáló helyiségek sora teszi rendkívül vonzóvá többgyermekes családok, családot tervezők részére, akik a főváros zajától távolabb, mégis könnyen elérhető távolságban találnák meg új otthonukat a virágzó Etyeki Borvidék vonzáskörzetében. Ha megbízható eladótól, igényes és szilárd alapokkal rendelkező otthont szeretne, ez a ház Önnek való!
Az udvarban egy üvegház is található.
A független pénzügyi csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Amennyiben további információra van szüksége vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, hívjon bizalommal a hét bármely napján!
További adatok
Telekterület: 1 000 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: reveasy.hu - RevEasy Kft.
Kapcsolattartó: Kovács Ferenc
Hirdető telefonszáma: +36205023102
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: