Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Etyek 
Szabadföld utca 

Hivatkozási szám: 5556317
Ingatlan adatai
Irányár: 139 900 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 220 m2
Fűtés: -
Állapota: felújított
Szobák száma: 6
Építés éve: 1989
Szintek száma: 2
Részletes leírás
Etyek Újtelep részén többgenerációs családi ház eladó!

Alapvető jellemzők

Az 1000 m2-es, összközműves telken elhelyezkedő önálló, duplakomfortos, nettó 220 m2 alapterületű otthon a tulajdonos több évtizedes kivitelezői szakmai tapasztalatának köszönhetően gondos tervezéssel, kiváló minőségben épült, saját részre. A ház elosztása kiváló, ugyanis két félszint, mely pár lépcsőfokos különbségének köszönhetően elkülön egymástól, magánszférát biztosít a szülők és gyerekek számára egyaránt. A ház két teljes szint lakótérrel és egy kiszolgáló szinttel rendelkezik, építésekor az elérhető legkiválóbb anyagokat használták.

A ház közepén az előtér mindig világos és meleg sárga fényben úszik az oldalsó fal színezett üvegének köszönhetően, a nappali feletti galéria tágas teret nyit a felső szint felé. A család a hatalmas kandallónál téli estéken élvezheti a tűz fényét, továbbá a fűtésrendszer akár fatüzeléssel is üzemeltethető.

Helyiségek jellemzői

Méretes kamrával rendelkező tágas konyhában kap helyet az étkező is, melyből egy western stílusú csapóajtón keresztül jutunk a kertkapcsolatos nappaliba. Ennek a megoldásnak köszönhetően a nappali és a konyha-étkező nincs teljesen egy légtérben, a félfalnak köszönhetően mégsem különül el teljesen, így otthonossá teszi a mindennapokat. 4 ideális méretű hálószoba szolgálja az ott lakók kényelmét, illetve három fürdőszoba biztosít elég helyet a legnagyobb családnak is! Az emeleti fürdőszobában egy fésülködő, szépítkező sarok is helyet kapott a ház leendő úrnőjének kényelmét szolgálva.

Műszaki jellemzők:

80x80cm vasbeton alap
porotontégla falazat
műanyag nyílászárók két rétegű hőszigetelt üvegezéssel
fürdőszobában Wernig szellőztető rendszer
tetőtérben Genvex szellőztető rendszer
riasztó, internet
fűtésrendszer: hőszivattyús kazán (Mitsubishi Zubadan) és egy Saniel Duval 24kW-os elektromos kazán
energetikai beruházások: a háztetőn napkollektor került elhelyezésre a háztartási víz melegítéséhez
légkondicionálás: hőszivattyús

Fogyasztási adatok

Átlagos gázfogyasztás/hó m3: gáz a telken belül, az épületbe nincs bekötve.
Átlagos áramfogyasztás kWh/hó: jelenleg 44.000 Ft az áram számla havonta. Fogyasztók: fűtésrendszer, kettő fagyasztóláda, kettő hűtőszekrény, kerámialapos villanytűzhely, sütő, mosógép, ruhaszárító.

További extrák

A ház borospincéje alkalmas minőségi italok tárolására, illetve baráti borkostolóknak is helyet adhat!

A kiszolgálószinten korábban műkörmös szalon is működött, mely most 5. hálószobaként funkcionál, így teremtve egy teljesen külön helyet akár szauna, akár fitness szoba kialakításához.
2 állásos garázs és 4 állásos burkolt beálló elegendő helyet biztosít akár nagyobb vendéglátás esetén is az autók számára!

A házat élhető lakótere, hatalmas kertjében rejlő lehetőségek és a kiszolgáló helyiségek sora teszi rendkívül vonzóvá többgyermekes családok, családot tervezők részére, akik a főváros zajától távolabb, mégis könnyen elérhető távolságban találnák meg új otthonukat a virágzó Etyeki Borvidék vonzáskörzetében. Ha megbízható eladótól, igényes és szilárd alapokkal rendelkező otthont szeretne, ez a ház Önnek való!

Az ingatlan megtekintése a tulajdonossal egyeztetett időpontban, általában munkaidő után vagy hétvégén lehetséges. Várom szíves érdeklődését, hogy megmutathassam Önnek ezt a kiváló adottságú ingatlant.
További adatok
Telekterület: 1 000 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: 4 m2
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: reveasy.hu - RevEasy Kft.
Kapcsolattartó: Szabó Sándor Roland
Hirdető telefonszáma: +36704272975
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: