Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Budapest, XI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 5556544
Ingatlan adatai
Irányár: 73 500 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 45 m2
Fűtés: -
Állapota: új
Szobák száma: 2
Építés éve: 2024
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Eladó lakás kínálunk a Sasad Resort legfrissebb ütemében a Sunrise 1. emeletén 45,5 m2-es nappali+ 1 hálószobával. Kulcsrakészen kerül átadásra 2024. utolsó negyedévében, a legmodernebb energiatakarékos mennyezeti hűtő-fűtő rendszerrel rendelkezik. Főbb jellemzői: a használható tágas (12 m2) terasz, NY-i tájolás, külön mosdó, igényes burkolatok, utcai, de mégis zöld kilátás.

Elhelyezkedés:
A projekt modern, vadonatúj otthona a Rupp-hegy Természetvédelmi Terület szomszédságában található, mindössze néhány perces sétára Újbuda Spanyolrét és Madárhegy negyedeitől. Az épületek tágas, szellős tervezése a Budai-hegyek panorámáját öleli körbe. Aki itt telepszik le, az tiszta levegőn, parkosított kerteken és igazi kertvárosi harmónián túl, az ősi hegyek ölelésében találja meg otthonát, Budán, a népszerű 11. kerületben.

Építkezés jelenlegi stádiuma (2023.július):
Az épületek szerkezetileg elkészültek, a közművezetési, vakolási és aljzatolási munkálatok zajlanak. A felállványozási és külső hőszigetelési munkák megkezdődtek, a belső falazás pedig folyamatban van.

Hűtés-Fűtés:
A projekt lakásainak hűtését és fűtését innovatív mennyezethűtés-fűtési rendszer biztosítja, amelyet egy zárófödémben elhelyezett hőszivattyú hajt. Ez a rendszer megújuló energiaforrásokat hasznosítva garantálja az egyenletes hűtést és fűtést a lakásokban, ezáltal emelve a hőkomfort érzetét. Ebben a rendszerben eltérően a hagyományos hűtő-fűtő rendszerektől, az egyenletes hőelosztás miatt nincsenek hidegebb vagy melegebb területek a lakásban.
A helyiségekben sem radiátorok, sem klímaegységek nem zavarják a harmóniát, így könnyebben berendezhetőek a szobák. Az Intelligens Hőszabályozás Otthoni Rendszerrel történik, amely minden lakásban telepítésre kerül. Ezzel a személyre szabott rendszerrel akár távolról is, mobiltelefonján keresztül állíthatja be lakása ideális hőmérsékletét.

Zöld park:
Sasad Resort saját, több mint 8000 m2-es élményparkja páratlan kikapcsolódási lehetőségeket nyújt minden családtag számára. Ezt csak a lakók használhatják kizárólag , amely sportpályákat (kosárlabda, labdarúgás), futópályát, kültéri fitneszparkot, ping-pong asztalokat, játszótereket kicsiknek és nagyobbaknak, pihenő területeket és még számos más lehetőséget kínál.

Közlekedés:
Sasad Resortból közvetlen buszjárattal 10 perc alatt elérhető a 4-es metró Kelenföldi Pályaudvar állomása, a budai régió egyik legjelentősebb közlekedési csomópontja. Innen nem csupán Budapest belvárosa, hanem Nyugat-Magyarország és Bécs is könnyen elérhető vasúton vagy helyi buszokkal. Autóval mindössze 5 perc alatt megközelíthető az M1-M7 autópálya mentén található több bevásárlóközpont: Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Decathlon és Praktiker.

A képek között megtekinthető a lakás várható kilátása, illetve az építkezés 2023. novemberében készült fotói. Amennyiben további kérdése merülne fel, értékesítő kollégánk várja hívását.
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 12 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: oc.hu - I. kerület - Krisztina körút
Kapcsolattartó: Pócs Zsuzsanna
Hirdető telefonszáma: +36 70 469 3191
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: