Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Budapest, II.kerület 
 

Hivatkozási szám: 5556639
Ingatlan adatai
Irányár: 77 900 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 61 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 2
Építés éve: 1985
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Engedje meg, hogy bemutassam Önnek ezt a kivételes ingatlant, mely a 2. kerület Kapy utcában található. A bruttó 61 négyzetméteres lakás nappaliból és egy hálószobából áll, külön konyhával, mely könnyedén átalakítható amerikai konyhává. A fürdőszobától külön helyiségben található a mellékhelyiség. Mindkét szobához egy tágas erkély tartozik, mely csodálatos kilátást nyújt a csendes, zöld kertre.

Az ingatlan egy kis létszámú társasházban található, mely jelenleg homlokzati szigetelésre vár, és a ház nyílászárói már ki lettek cserélve. Az ingatlanhoz egy zárt garázs is tartozik, melynek vételára 8 millió forint, és ennek megvásárlása kötelező. Ezenkívül a lakáshoz egy közös tároló is tartozik, amely kényelmes tárolási lehetőséget biztosít.

Az ingatlan friss tisztasági festés után azonnal beköltözhető állapotban várja leendő tulajdonosát.

Az ingatlan kivételes elhelyezkedésének köszönhetően könnyedén elérhetővé válnak a környék legfontosabb pontjai, beleértve az óvodákat, iskolákat, bevásárlási lehetőségeket, éttermeket és parkokat.

Az ingatlan környezete ideális a mindennapi tevékenységek zavartalan végzéséhez, miközben a környék szolgáltatásai és létesítményei kellemes és kényelmes életet kínálnak a lakók számára. A környék közlekedési lehetőségei kiválóak, amelyek lehetővé teszik a könnyű és gyors elérhetőséget a város különböző pontjaira.

Amennyiben bármilyen további információra lenne szüksége, vagy szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant, készséggel állok rendelkezésére, kérem, keressen bizalommal!

Az ingatlanról videó bemutató készült, kérésre továbbítom e-mailben!
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 10 m2
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: oc.hu - II. kerület - RC
Kapcsolattartó: Besenyei Brigitta
Hirdető telefonszáma: +36 70 412 4431
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: