Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Budapest, XI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 5556741
Ingatlan adatai
Irányár: 429 000 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 440 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 8
Építés éve: 2001
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Eladó egy több generációs családi ház a XI. kerületben!

Egy csodás családi otthon elérhetővé vált Sasadon, a XI. kerületben! Ez a lenyűgöző ház Sasad egyik csendes mellékutcájában található, egy intim és nyugodt környezetben. A teljesen karbantartott ingatlan bruttó 440 négyzetméter alapterületű és kiváló műszaki állapotban van. A ház három szinten terül el, és összesen 2 + 6 szobával rendelkezik, belső medencével. A gyönyörűen gondozott kerttel rendelkező telek területe 720 négyzetméter.

Az épület kiváló szigeteléssel rendelkezik, elegáns, kastélyszerű megjelenésével lenyűgözi a látogatókat. Nagy teraszok és kényelmes erkélyek teszik lehetővé a pihenést és a kikapcsolódást. A földszinten található a fűtött, ellenáramoltatós belső medence, mely 3 x 6 méteres és 1,5 méter mély. Ezen a szinten található továbbá egy 28 négyzetméteres fedett terasz, amely rendelkezik egy nagy kemencével is. A wellness részleg része egy 4 fős finn szauna, egy konditerem, egy zuhanyzó és egy mellékhelyiség. Ezen a szinten helyezkedik el a kazánház és több tároló helyiség is.
A kertkapuval szemben található egy kétállásos, ablakos garázs, amely automatikus garázsnyitóval rendelkezik. Ezenkívül van egy műhely is, s a kertben több autó parkolására is lehetőség van.

A középső szinten található a parkettás, napfényes nappali, melyet egy dekoratív elektromos kandalló tesz még hangulatosabbá. Nagy terasszal és részben elektromos redőnnyel rendelkezik. Ezen a szinten található egy különálló konyha, amely kerámia lapos főzőlappal, villanysütővel és mosogatógéppel felszerelt. A konyhából nyílik a kamra és az erkélyes, tágas ebédlő. Ezen a szinten két hálószoba is található, amelyek sok beépített szekrénnyel és klímával rendelkeznek.

A legfelső szinten egy további nappali található, amely alkalmas akár hálónak is. Emellett van egy konyha, egy dolgozószoba, egy hálószoba, egy fürdőszoba és egy mellékhelyiség. Az ingatlan legfelső szintjén található egy csodálatos kupola, amely gyönyörű kilátást nyújt és akár pihenősarokként is használható olvasáshoz vagy kikapcsolódáshoz.

A fűtést az alsó két szinten egy Vaillant gázkazán végzi, míg a legfelső szinten egy Junkers kombi cirkó biztosítja. Az ingatlan kiválóan alkalmas kétgenerációs házként vagy akár magánklinikaként is. A hátsó kert jól el van különítve a háztól, így ideális hely kutyusok számára. Emellett egy kis házikó is található a kertben, amely alkalmas kerti gépek tárolására.

Hiteligényléssel kapcsolatban is tudok segíteni, bankfüggetlen hitelszakértőnk díjmentesen ad tájékoztatást a lehetőségekről.

Várom megtisztelő érdeklődésüket!


WONDERFUL HOUSE WITH SWIMMING-POOL IN SASAD at the 11 th District - BUDAPEST


XI. district, in Sasad, hidden in a quiet side street, in excellent condition, 440 square meters, 3 floors, 2 + 6 rooms, indoor pool house for sale in a beautiful garden of 720 sqm.
The well-insulated, elegant, castle-like building has large terraces and balconies suitable for relaxation.


On the ground floor is the 3 x 6 m heated indoor swimming pool - in front of it is a 28 m2 covered terrace with a large oven. The wellness area includes a Finnish sauna for 4 people, a fitness room, a shower and a restroom. Opposite the garden gate is the two-bay, windowed garage and workshop.



On the middle level, there is a parquet-floored, sunny living room with a large, decorative electric fireplace, partly with electric shutters, and a large terrace. The separate kitchen with a window leads to the pantry and the spacious dining room with a balcony. On this level there are also two bedrooms with bathrooms, many built-in wardrobes and air conditioning.

On the next level there are 3 bedrooms, a bathroom, and a kitchen (suitable for bedroom also).


At the top, they created a wonderful dome with a beautiful view, which can even be used as a relaxing reading corner.


The property is also excellently suitable for a two-generation house and a private clinic. The back garden is well separated for dogs, and next to it there is a small house suitable for storing garden machinery.
További adatok
Telekterület: 720 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: 97 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: oc.hu - V. kerület - Hild tér
Kapcsolattartó: Ormándi Andrea
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 9766
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: