Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Budapest, XII.kerület 
Bartha utca 

Hivatkozási szám: 5558007
Ingatlan adatai
Irányár: 134 900 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 95 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 4
Építés éve: 1936
Szintek száma: 1
Részletes leírás
A XII. kerület Orbán-hegyen, a Bartha utcában egy szépen karbantartott kis lakó közösségű 1930 körül épült villaépület tetőterében ( klimatizált ) nettó 95 nm DE bruttó 157 nm alapterületű 1+3 félszobás hatalmas terasszal ( 15 nm ) rendelkező tetőtéri lakás eladó. Jelenlegi tulajdonosa újította fel a lakást saját igényére alakítva így Loxone okos otthon vezérli a világítást és a fűtést, valamint a magasan lévő Velux ablakokat egyaránt, melyek a biztosítják a lakás egész napos világosságát.

Az eredetileg keckeméthi Bornemisza Géza Péter-nek ( a 30-as években több kormánynak is minisztere volt ) épült villa tetőtere 1986-ban került beépítésre. Az utolsó felújítást teljeskörűen a jelenlegi tulajdonos végezte 6 évvel ezelőtt és mindenre kiterjedt a felújítás.

A tetőtér ellenére a lakás nappali és konyha része egyes helyeken közel 4-6 m belmagassággal rendelkezik.

A lakás berendezése és az alapanyagok mely az ajánlat részét képezik, mind kiváló minőségűek. A beépített bútorok minden helyiségben fából készültek. A padló mindenhol hajópadlóval van burkolva, kivéve a fürdőszoba, a folyosó és az egyik hálószoba.

A lakáshoz tartozik egy 42 nm-es, kétállásos garázs, mely kötelezően megvásárolandó, ára: 8 mFt. A garázsban jelenleg 2 autó, 2 motor és számos polc van.

További részletekért hívjon bizalommal!

Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is.
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 13 m2
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: oc.hu - VIII. kerület - József körút
Kapcsolattartó: Dr. Gecse Géza
Hirdető telefonszáma: +36 70 388 6406
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: