Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Hajdúböszörmény 
 

Hivatkozási szám: 5558751
Ingatlan adatai
Irányár: 33 000 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 86 m2
Fűtés: egyéb
Állapota: új
Szobák száma: 1+2
Építés éve: 2022
Szintek száma: 1
Részletes leírás
ELADÓ Új épitésü, 30% készültségi fokban lévő CSALÁDIHÁZ, Hajdúböszörmény kedvelt, csendes környékén, a Vénkertben! Ehhez az EGYEDI, 86 m?-es ÚJÉPÍTÉSŰ ingatlanhoz egy 469 m?-es TELEK is tartozik, ami igazi kertvárosi hangulatot biztosít majd az új tulajdonosának.

Gondolt már arra, milyen lehet egy modern, letisztult formavilágú otthonban élni, ahol minden belső tér maximális kihasználását tűzték ki célul? Itt az összes elem szinte tökéletes harmóniában van egymással, és mindemellett Ön még a kialakításban is Felettébb RÉSZESÜLHET, hiszen 30%-os készültségi foknál tart az építkezés amelynek befejezése az őj tulajdonos nemes munkájának gyümölcse lesz!

Jelenleg 3 szoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, terasz és előszoba tagolja ezt az ingatlant. De nem csak a csodás megjelenése miatt érdemes figyelni rá, hanem mert minden közmű (víz, villany, gáz, szennyvíz) a rendelkezésére áll, a vasbeton sávalapozástól kezdve, a POROTHERM N+F 30-as falazatokig, beton térkő burkolatú járdákkal és parkfelületekkel.

De, hogy mindennek még habot adjunk a tortán, a telekhez egy nagy méretű, aknás garázs is tartozik, amiben viz, elektromos áram, sőt még egy cserépkályha is található. Vagyis akár egy külön lakrésszé is alakítható!

Összefoglalva, ez az otthon tökéletes választás mindenki számára, aki csendes, nyugodt környezetben szeretne élni, modern, letisztult környezetben. Ráadásul az eladó megkönnyíti az adás-vétel folyamatát, hiszen ütemezett fizetési lehetőséget nyújt, és a teljes körű ügyintézést is magára vállalja.

Ne habozzon hát, keressen bátran, hiszen itt minden adott ahhoz, hogy megtalálja álmai otthonát! A jelenlegi ingatlanát is szívesen segítjük értékesíteni, ha ez segíti elő az új otthona megvásárlását!

Irányár: 33000000 Ft
Balogh Attila Zoltán, OTP Ingatlanpont
Kiemelt értékesitő
attila.zoltan.balogh@otpip.hu
+36-70-327-4525

Referencia szám: M261740
További adatok
Telekterület: 469 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: 8 m2
Felszereltség: -
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Balogh Attila Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-70-327-4525
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: