Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Debrecen 
 

Hivatkozási szám: 5558779
Ingatlan adatai
Irányár: 74 900 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 186 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 5+1
Építés éve: 1985
Szintek száma: 2
Részletes leírás
Debrecen Kerekestelepen eladó egy kétszintes, 186 nm-es tégla falazatú ház, 708 nm-es telken. Az ingatlan két különálló házrésszé alakítható, így igény esetén akár két generációnak is megfelelő, vagy pedig az egyik házrész albérletként való kiadására is alkalmas.
Az ingatlan jó állapotú, 5+1 szobával, valamint ezen felül egy nagyméretű gardróbszobával is rendelkezik. Az egyik szoba jelenleg konditeremként funkcionál. A házban található továbbá két külön fürdőszoba és WC, lépcső alatti tárolók, két bejárat, valamint két konyha, melyből az egyikben jelenleg nincs konyhabútor.
A ház 6 cm szigeteléssel van ellátva, néhány helyiség kivételével műanyag nyílászárókkal rendelkezik, illetve a felső emeleten légkondicionáló található. Fűtése gázcirkó. Remek adottságainak köszönhetően alacsony a rezsiköltség.
Az ingatlan az 1980-as években beton alapra épült, 2001-ben pedig bővítésre került. A kertben fúrott kút, tároló épület, valamint egy kisebb kerti tó is található.
Szupermarketek (Aldi, Tesco, Spar, új Interspar és Lidl), valamint a Mybox autóval néhány perc alatt elérhető, illetve a belváros is könnyen megközelíthető.

További kérdéseire készséggel válaszolok akár hétvégén is! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban.
További adatok
Telekterület: 708 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: 4 m2
Felszereltség: -
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Jónás Tamás
Hirdető telefonszáma: +36-30-681-0377
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: