Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Debrecen 
 

Hivatkozási szám: 5559467
Ingatlan adatai
Irányár: 154 839 100 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 77 m2
Fűtés: -
Állapota: új
Szobák száma: 1+2
Építés éve: 2022
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Az Egyetem Tower egy újonnan épülő, exkluzív 65 lakásos komplexum, amely széles körű szolgáltatásokkal gondoskodik majd az itt lakók kényelméről. Az új lakástulajdonosok a nagyerdei övezet mellett a társasház nyújtotta szolgáltatásokat is nap mint nap élvezhetik, mint például a 24 órás recepciót, vagy a tetőteraszon kialakításra kerülő panorámás napozót, medencét, jakuzzit és szaunát. A földszinten a lakók biztonságáról gondoskodó portaszolgálat kényelmi szolgáltatásokat is ellát majd, mint a házhoz rendelt csomagok átvételét, vagy akár a taxirendelést.
A társasház ötödik emeletén 73 nm-es, nappali + 2 szobás, délnyugati tájolású lakás 25 nm-es terasszal eladó.

Ez a fejlesztés egy olyan beruházás, mely a maga nemében páratlan: mind a lokáció, technológia vagy az épület jellege tekintetében. Olyan exkluzív kategóriát képvisel a városi ingatlanpiacon, amely a legigényesebb vásárlók igényeit/elvárásait is képes kielégíteni.

Szeretne luxus körülmények között élni, mindennapjait egy reggeli úszással kezdeni, majd a nap végén a szaunában, jakuzziban kikapcsolódni? Akkor Önnek épül Debrecen egyik legkiemelkedőbb, építészetileg, műszaki paramétereiben és szolgáltatásaiban is egyedinek tekinthető 9 szintes épülete.

Az egyedülálló tervezésnek köszönhetően, olyan lakások kerülnek kialakításra, amelyben a tulajdonos úgy érezheti magát, mintha egész évben egy hotelben élne.
Amennyiben modern és korszerű otthonra vágyik, amely a legkiválóbb minőségű anyagok felhasználásával készül, forduljon hozzánk bizalommal és vegye fel a kapcsolatot értékesítőinkkel.

Referencia szám: PR051947/F/12
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 25 m2
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: dh.hu - Debrecen, Antall József utca
Kapcsolattartó: Lévainé Julika
Hirdető telefonszáma: +36307498831
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: