Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Tiszafüred 
 

Hivatkozási szám: 5562966
Ingatlan adatai
Irányár: 34 900 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 71 m2
Fűtés: gáz (konvektor)
Állapota: felújított
Szobák száma: 3
Építés éve: 1950
Szintek száma: 1
Részletes leírás
A Tisza-tó fővárosában a központhoz közel, csendes utcában kínálok eladásra egy saroktelken elhelyezkedő részben felújított házat, melléképületekkel, összközművel.
Igazán népszerű térségben, jó befektetést keres? Megtalálta!

Tiszafüred város az Észak-alföldi régióban, Jász-Nagykun-Szolnok megye Tiszafüredi járásában. A Tisza-tó turisztikai régió központja, a „Tisza-tó fővárosa”. Az ingatlanok keresettsége és forgalma okán a média „Új Balatonként” is említi.

Az épület vegyes falazattal épült. A nyílászárók cseréje és a villamos hálózat korszerűsítése megtörtént. A széles saroktelek kínálta lehetőségek kihasználása turisztikai célú beruházást is magában rejt. A két bejárat akár két külön lakrész kialakítását is lehetővé teszi, a melléképület tovább gondolásával pedig hármat is.
Szép új konyha fogadja az első bejárat felől érkezőt. A fűtés gáz konvektorokkal történik és egy harmonikusan berendezett fürdőszoba modern villany fűtése egészíti ki a komfort érzést minden évszakban. Nagy étkező valamint hangulatos háló teszi családiassá a házat.

A városi strand kb.1500 a Tisza parti szabadstrand pedig 2000 méterre van az ingatlantól, de pár perces sétával akár a nagyobb bevásárló központok, benzinkút, 33-as főút is elérhetőek.

Amennyiben további felvilágosítást szeretne, keressen bizalommal!
Teljes körű hitel ügyintézéssel és az ingatlan adásvételéhez szükséges ügyvédi háttérrel is állok a vevőjelöltek rendelkezésére. Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, további információért és a megtekintésért kérem, hivatkozzon a H455685-ös megbízási számra!

#tiszafured #elegáns #house #befektetés #garden #családias #tisza #relax #pihenés #kellemes #ingatlan #beköltözhető #modernizált #sale #egyedi #terasz #mellekepületek #ketbejarat #saroktelek #tarolo #alkalmi #tradicionális #felujitott #kozponti #zold #strand #gyogyfurdo #tiszato #kikapcsolodas #csaladias #nyugalom #elado #kulonleges #vizisportok #horgaszat
További adatok
Telekterület: 707 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: 25 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: oc.hu - Tiszafüred
Kapcsolattartó: Kaszás Enikő
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 8911
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: