Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Kisköre 
 

Hivatkozási szám: 5562969
Ingatlan adatai
Irányár: 34 900 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 137 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 4
Építés éve: 1998
Szintek száma: 1
Részletes leírás
A Tisza -tó, és a vizek szerelmesei számára frekventált településen levő üzleti célra is alkalmas lakóingatlant kínálok Önnek!
Kisköre, a Tisza-tavi települések újabb gyöngyszeme és nem csupán utópia a fejlődés, hanem egyre nagyobb ütemben kézzel foghatóan zajlik. Már nem csupán a hallépcső vagy a strand, hanem az új látványosság a kilátó valamint a luxus hangulatú nyaraló hajók bérlése is vonzó turista célpontjává vált az új típusú relax zónák igénylői számára.
Ki ne szeretné magának ezt a hangulatot évről évre elérhetővé tenni, mindezt a település üdülő övezeti részéből könnyedén?
Ez az ingatlan tudja ezt nyújtani Önnek és családjának, barátainak egyaránt.

Az ingatlan tégla építésű, cserép héjazattal, fa hőszigetelt üvegű nyílászárókkal központi fűtéssel 560 négyzetméteres telekkel és melléképületekkel lehet épp Önre vár!
A ház elrendezését tekintve praktikus és a privát zónákat valamint a társasági tereket is figyelembe véve került kialakításra. Apartmannak kiválóan alkalmas. Három szoba, nappali, előszoba, épített kandalló, klímák, beépített terasz, rendezett kert garázs, kerti grill és Vízparttól mért távolság csupán 300 méter! Külön kocsibeálló akár kishajóval történő beállásra is megfelel, de akár kikötő bérlet is igény szerint megoldható! Pince és összközmű! Álom otthon, vagy álom nyaraló, amit keres? Ne keressen többet, megtalálta!

Amennyiben további felvilágosítást szeretne, keressen bizalommal!
Teljes körű hitel és CSOK ügyintézéssel és az ingatlan adásvételéhez szükséges ügyvédi háttérrel is állok a vevőjelöltek rendelkezésére. Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, további információért és a megtekintésért kérem, hivatkozzon a H465728-as megbízási számra!

#kisköre #tiszalake #summerlohajo #port #watertoels #beach #holidaymaker #newlifestyle #nyaralóhajok #vizlepcső #kilato #family #eladó #forsale #csaladias #befektetés #nyaralo #vizkozeli #többszintes
További adatok
Telekterület: 560 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: 20 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: oc.hu - Tiszafüred
Kapcsolattartó: Lang Zsolt
Hirdető telefonszáma: +36 70 412 3651
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: