Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Tiszafüred 
 

Hivatkozási szám: 5562972
Ingatlan adatai
Irányár: 66 600 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 130 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 3
Építés éve: 1950
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Történelmi lakóépületet kínálok mely minden tekintetben felújított.
Az átalakítás során a modernizáció nem tüntette el a tradicionális építészeti stílus nyomait. A nyílászárók cseréje szinte láthatatlan, hiszen az eredeti fával borított ablak-nyílások ölelik körbe, valamint a korhű réz függönykarnisok is a régmúlt idők emlékét idézik.

Bent egyedi ám harmonikusan ízléses -igényes belsőépítészeti és lakberendezési megoldások láthatóak. Különleges padlólapok és a konyhai épített pultot fedő fekete márvány pult hűvösségét kompenzálja a Nyíregyházi cserépkályha mely kiegészítő fűtésként is használható a ház radiátoros gáz-cirkó fűtése mellett.

A tágas fürdőszoba hatalmas luxus kádat rejt ahol zuhanykabin és WC is el lett helyezve.

A két különnyíló szoba és a közlekedő egy fényben úszó nappaliból nyílik, mely szoros kapcsolatban áll a hatalmas és gépesített étkező-konyhával.

A hálószobához közel, megoldásra került a gardrób és egy hangulatos kis toalett elhelyezése is.

Érdemes a padlásteret is megtekinteni, alkalmas a további fejlesztésekre. Ez a feljárat a kamrából közelíthető meg a közlekedőn át, ám a kamra ez esetben szintén jól berendezett és konyhagépekkel ellátott helységet jelent. A padlástér ablakából városi panoráma nyílik.

A kamra melletti ódon ajtó kellemes hűvös, téglával kirakott pincét rejt maga mögött.

Nem csupán az ingatlanban található belső enteriőr, hanem a kert is gondos kezek munkáját és a kellemes nyugalmi zónát tükrözi vissza. A kerti tó kis szökőkútjának hangulatos csobbanásait, énekesmadarak hangja teszi igazán kellemessé. A telken ásott kút is található mely kompresszor segítségével biztosítja a száraz napokon a kert locsolását.

Az épületen a homlokzat színezésen kívül, nincs ami befejezendőnek tekintendő. Az udvaron a kapu és a garázs kialakítása elkezdődött, ez viszont már az új tulajdonosra vár.

Felkeltettem az érdeklődését? Ne habozzon! Amennyiben további felvilágosítást szeretne, keressen bizalommal!

Teljes körű hitel ügyintézéssel és az ingatlan adásvételéhez szükséges ügyvédi háttérrel is állok a vevőjelöltek rendelkezésére.
További információért és a megtekintésért kérem, hivatkozzon a H449025 megbízási számra!

#tiszafured #elegáns #house #befektetés #miraclegarden #családias #tisza #relax #pihenés #kellemes #ingatlan #beköltözhető #modernizált #sale #egyedi #terasz #virágok #kertitó #saroktelek #borospince #gardrób #tradicionális #felujitott #központi #zöld #strand #gyogyfurdo #tiszato #kikapcsolodas #csaladias #nyugalom #elado #kulonleges #vizisportok #horgaszat
További adatok
Telekterület: 1 089 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: 38 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: oc.hu - Tiszafüred
Kapcsolattartó: Kaszás Enikő
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 8911
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: