Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Tiszafüred 
 

Hivatkozási szám: 5562976
Ingatlan adatai
Irányár: 58 000 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 142 m2
Fűtés: egyéb
Állapota: felújított
Szobák száma: 2
Építés éve: 1938
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Eladásra kínálok a Tisza-tavi tanösvények közelében, egy 1938-ban épült, modernizált családi házat!

A csodálatos Tisza-tó, az Amazonas-vidékét megidéző táj, a rengeteg kisebb, nagyobb sziget csak Önre vár!
A tó születése, nem egy adott nap, hanem hosszú évek folyamatos fejlődése, amely szemünk előtt játszódik nap mint nap. Privát csoda, amely ezzel az ingatlannal az Öné is lehet!

Ehhez már nincs is másra szükség, csak egy jó kiindulópontra, egy hangulatos , egyedi vidéki szállásra és isteni reggelikre. Akár a Hotel hableány, vagy a Hellohal menüje által bőven van erre is lehetőség itt Tiszaörvényen. Akár a saját nyaralójában. Tiszafüred központja és a város infrastrukturális és kereskedelmi egységei 2 km-re jó közlekedéssel találhatóak.

A hangulatos konyha és a helyi kisboltban a reggelihez vásárolt falusi tojás napsárga színe, a páradús hajnalok álmossága, ahogy az esti tücskök ciripelése is mind egyre vonzóbb a nagyváros zajából kiszakadni vágyók számára.

A rendezett udvarra telefonnal is vezérelhető elektromos kapunyitással, díszes kovácsoltvas kerítésen át haladhatunk beljebb. A melléképülethez csatlakozó elektromos garázskapu nem csupán egy, hanem két autó beállását, vagy akár egy kisebb vízi jármű biztonságos elhelyezését is lehetővé teszi.

A házba kellemes és stílusos verandán keresztül jutunk el. Az épületen belül is folytatódik az autentikus varázs. Boltívek és cserépkályha egészíti ki a szoba padlófűtését és technikailag a 21. századi modernizációját. Minden egy helyen klíma, padlófűtés, cserépkályha... Luxus és kényelem, történelem és pihenő zóna!

A csoda a kertre néző fedett teraszban folytatódik. Itt minden háziasszony igényét kielégítő látványos és gépesített konyha található. Valamint a pince amely két helységgel is rendelkezik. Igazi borozgatós családi/baráti estékre alkalmas!
A melléképület mögött elkezdődött a medence kialakítása, valamint az azt kiszolgáló helységek gépesített állomásai is rendelkezésre állnak. Kis ráfordítással kiváló helyen igazi relax, akár családi nyaralónak, akár befektetésre szánná! A tető teljes felújítása megtörtént! Biztonságban, új tető alatt!
Ez egy egyedi ajánlat, amely az álmodók álmait teheti valósággá!

Amennyiben további felvilágosítást szeretne, keressen bizalommal!
Teljes körű hitel ügyintézéssel és az ingatlan adásvételéhez szükséges ügyvédi háttérrel is állok a vevőjelöltek rendelkezésére. Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, további információért és a megtekintésért kérem, hivatkozzon a H454111-es megbízási számra!

#tiszafured #tiszaörvény #modernizált #house #befektetés #miraclegarden #családias #tisza #relax #pihenés #kellemes #ingatlan #beköltözhető #felújított #sale #egyedi #terasz #virágok #autentikus #saroktelek #borospince #gardrób #tradicionális #kertikonyha #központi #zöld #strand #gyogyfurdo #tiszato #kikapcsolodas #csaladias #nyugalom #elado #kulonleges #vizisportok #horgaszat #vízkozeli #kikotok #medence #garazs #csonaktarolo
További adatok
Telekterület: 1 477 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: 58 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: oc.hu - Tiszafüred
Kapcsolattartó: Kaszás Enikő
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 8911
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: