Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Kisköre 
 

Hivatkozási szám: 5562979
Ingatlan adatai
Irányár: 29 900 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 204 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 4
Építés éve: 1960
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Megvételre kínálom, a Tisza -tó, és a vizek szerelmesei számára frekventált helyen levő befektetésre is alkalmas, 3 bejárattal rendelkező jelenleg is üzleti célra használt ingatlant.
Kisköre, a Tisza-tavi települések újabb gyöngyszeme és nem csupán utópia a fejlődés, hanem egyre nagyobb ütemben kézzel foghatóan zajlik. Már nem csupán a hallépcső vagy a strand, hanem az új látványosság a kilátó, valamint a luxus hangulatú nyaraló hajók bérlése is vonzó turista célpontjává vált az új típusú relax zónák igénylői számára.

Ki ne szeretné magának ezt a hangulatot évről évre elérhetővé tenni, mindezt a település szívéből könnyedén?
Ez az ingatlan tudja ezt nyújtani Önnek és családjának, barátainak egyaránt.
Az elegáns megjelenésű fő épület a 60-as években épült, vegyes falazattal, míg a bővítmény már teljes mértékben vályog mentes. Kertre néző hátsó fedett terasza családias hangulatú és utcai betekintéstől mentes zóna. A terasz a kertből és az épületből is megközelíthető. A hatalmas belső terek tovább gondolásával akár két generációs családi ház, vagy apartmanok kialakítására is lehetőség nyílik.

Szeretne még további helységeket? A tetőtér beépítése sem lehetetlen. Valamint a meglévő vizes blokkok és konyha szálláshely kialakítása esetén kényelmesen alkalmas akár melegkonyhás kiegészítő szolgáltatásra is. Ipari áram és minden közmű rendelkezésre áll.

A lehetőség adott! A fantáziáját ez az ingatlan nem fogja gátolni! Hívjon bizalommal, akár azonnal!

Teljes körű hitel ügyintézéssel és az ingatlan adásvételéhez szükséges ügyvédi háttérrel is állok a vevőjelöltek rendelkezésére. Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, további információért és a megtekintésért kérem hivatkozzon a H456013-as megbízási számra!

#kisköre #tiszalake #summerlohajo #port #watertoels #beach #holidaymaker #newlifestyle #nyaralóhajók #vízlépcső #kilátó #family #eladó #forsale #családias #befektetés #apartman #ipariaram
További adatok
Telekterület: 1 285 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: 26 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: oc.hu - Tiszafüred
Kapcsolattartó: Kaszás Enikő
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 8911
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: