Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Kisköre 
 

Hivatkozási szám: 5562983
Ingatlan adatai
Irányár: 17 500 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 93 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 3
Építés éve: 1975
Szintek száma: 1
Részletes leírás
A Tisza -tó, és a vizek szerelmesei számára frekventált településen levő üzleti célra is alkalmas lakóingatlant kínálok Önnek!

Kisköre, a Tisza-tavi települések újabb gyöngyszeme és nem csupán utópia a fejlődés, hanem egyre nagyobb ütemben kézzel foghatóan zajlik. Már nem csupán a hallépcső vagy a strand, hanem az új látványosság a kilátó, valamint a luxus hangulatú nyaraló hajók bérlése is vonzó turista célpontjává vált az új típusú relax zónák igénylői számára.
Ki ne szeretné magának ezt a hangulatot évről évre elérhetővé tenni, mindezt a település kertvárosias részéből könnyedén?

Ez az ingatlan tudja ezt nyújtani Önnek és családjának, barátainak egyaránt.
Az ingatlan vegyes falazatú, cserép héjazattal, műanyag nyílászárókkal ház központi fűtéssel 1232 négyzetméteres telekkel és melléképületekkel épp Önre vár!
A ház új elrendezését tekintve praktikus és a privát zónákat valamint a társasági tereket is figyelembe véve került kialakításra. Két szoba, nappali, előszoba, épített bárpultos közlekedő, valamint étkező-konyha és vízparttól mért távolság csupán 1,5 km!

Amennyiben további felvilágosítást szeretne, keressen bizalommal!
Teljes körű hitel és CSOK ügyintézéssel és az ingatlan adásvételéhez szükséges ügyvédi háttérrel is állok a vevőjelöltek rendelkezésére. Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, további információért és a megtekintésért kérem, hivatkozzon a H465727 megbízási számra!

#kisköre #tiszalake #summerlohajo #port #watertoels #beach #holidaymaker #newlifestyle #nyaralóhajok #vizlepcső #kilato #family #eladó #forsale #csaladias #befektetés #nyaralo #vizkozeli #felújított
További adatok
Telekterület: 1 232 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: 5 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: oc.hu - Tiszafüred
Kapcsolattartó: Csendes Gyula
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 9686
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: