Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Tiszanána 
 

Hivatkozási szám: 5563023
Ingatlan adatai
Irányár: 6 500 000 Ft
Típus: telek
Kategória: eladó
Alapterület: -
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: -
Építés éve: -
Szintek száma: -
Részletes leírás
Kikötő közelében Dinnyésháton további fejlesztésre alkalmas ingatlant kínálok most Önnek!

Az üdülő terület a fejlesztéseknek köszönhetően a tó egyik legjelentősebb kikötőjét övezi. A hely szépségét az élő és a holt Tisza találkozása nyomán létrejött kis szigetek és félszigetek rejtelmes váltakozása jellemzi. A szomszédos településen, a Kiskörei vízlépcsőnél épült kilátóról is be lehet látni a folyót, a kikötőt és a strandot. Az új stégrendszernek köszönhetően jelentős számú hajó tárolása valósulhatott meg. A strand méltán az Álom Part nevet kapta.

Kellemes, békés utcák, jellemzik a lokalizációjában kifejezetten előnyös helyen található ingatlant. Telekterület: 886 nm. Befektetésre vagy hétvégi ház építésére is alkalmas lehet. A területen több telken már elkezdődött a fenti folyamat. Szerte kerítés építések és új alapok láthatóak.
Az út murvával felszórt, ám legnagyobb esőzések idején is jól járható. Villamos hálózat ki van építve a,rákötés megvalósítható. A telektől már látszik a gát és pár perc sétával a part, strand, valamint a kikötő is elérhető. Szerezze meg most saját tulajdonú hétvégi telkét elérhető áron!

Amennyiben további felvilágosítást szeretne, keressen bizalommal!
Teljes körű hitel ügyintézéssel és az ingatlan adásvételéhez szükséges ügyvédi háttérrel is állok a vevőjelöltek rendelkezésére. Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, további információért és a megtekintésért kérem hivatkozzon a T035665 megbízási számra!
#tiszato #dinnyeshat #tiszalake #relax #kikoto #newlifestyle #pihenés #telek #horgaszat #eladó #forsale #strand #befektetés #alompart #kaland #nepszeru #udulo #boat #summerstyle #cool
További adatok
Telekterület: 886 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: oc.hu - Tiszafüred
Kapcsolattartó: Csendes Gyula
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 9686
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: