Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Nagyiván 
 

Hivatkozási szám: 5563069
Ingatlan adatai
Irányár: 13 000 000 Ft
Típus: kereskedelmi/ipari ingatlan
Kategória: eladó
Alapterület: 146 m2
Fűtés: egyéb
Állapota: felújított
Szobák száma: -
Építés éve: -
Szintek száma: -
Részletes leírás
Nagyiván a Tisza-tó régióban, Jász-Nagykun-Szolnok megye északkeleti részén, a Hortobágyi Nemzeti Park kapujában, a Tisza-tótól, Tiszafüredtől 25 kilométerre helyezkedik el. A hortobágyi puszta a falut három oldalról övezi, ahol az utcák a nyílt mezőre futnak ki. A mindennapi megélhetéshez szükséges dolgok megtalálhatók. Van itt polgármesteri hivatal, posta, orvosi rendelő, bölcsőde, óvoda, iskola, boltok, stb. Rendszeres buszjárat üzemel Tiszafüred, illetve Karcag irányába. Jellemző a nyugodt környezetre, hogy a gólyák is szívesen térnek vissza ide. Nyaranta a Fő út villanyoszlopain legalább 50 pár fészkel, akik a földön sétálgatva nem riadnak meg, ha valaki 5 méterre megközelíti őket.

Az általam hirdetett presszó a település főterén működik hosszú évek óta, állandó, visszatérő vendégkörrel. A jelenlegi bérlő igyekszik szépen rendben tartani, így a vendégek szívesen járnak ide, jókat lehet e falak között beszélgetni egy-egy pohár finom ital mellett.
Maga az épület a 70-es években készült beton alapra, tégla falazattal, cserép fedéssel. Az állaga kifogástalan, de némi frissítés, festés rá fér.
Az épület előtt tágas parkoló áll a vendégek rendelkezésére és nyáron lehetőség van napernyők alatt a kerthelyiségben múlatni az időt.

Tudom ajánlani mindazoknak, akik a falusi vendéglátásban szeretnék kipróbálni magukat, hisz a presszó épületében, de az utcáról külön bejáraton megközelíthető bolt helyiség is van, amiből egy jó kis fagyizót lehet kialakítani, ami az itt élők nagy álma már évek óta.

Ha ezen sorok felkeltették érdeklődését a telefonszámomat billentyűzze be nyugodtan, keressen, beszéljünk és egyeztetve meg tudom mutatni az ingatlant.
Várom hívását!!



#tiszató #nagyiván #hortobágyinemzetipark #üzlethelyiség #turizmus
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: oc.hu - Tiszafüred
Kapcsolattartó: Csendes Gyula
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 9686
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: