Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Tiszaderzs 
 

Hivatkozási szám: 5563084
Ingatlan adatai
Irányár: 5 600 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 98 m2
Fűtés: egyéb
Állapota: felújítást igényel
Szobák száma: 2
Építés éve: 1961
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Tiszaderzs a Tisza-tó egyik kiemelt kis települése, ahol a pihenés mellett a múltat idéző kézművesség is működik. A település a tótól kb. 3 km-re helyezkedik el a déli oldalon, Tiszafüredtől mint egy 15 kilométerre. A falunak külön kikötője van, ahol lehetőség adatik a saját tulajdonú vízi járművet kikötni, tárolni. A kikötő körül egy kis, pár utcából álló nyaraló rész épült ki, melynek a hangulata magával ragadja az embert.

A településen Polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, Posta, óvoda, iskola, különböző boltok találhatók, így kényelmesebbé téve a minden napokat az itt élők és az ide látogatók számára.

Ezen a barátságos emberek által lakott, igazi tiszai településen ajánlok egy felújítandó, tégla alapokra, vályog falazattal, borított sárfödémmel, fa tetőszerkezettel, cserép fedéssel, az 1960-as évek elején épült lakóházat. Az épületben két szoba, konyha, fürdőszoba WC-vel, kamra, nyári konyha és két folyosó van kialakítva. Az eredeti épület egy hosszú tornáccal épült, melynek a tetőszerkezetét tégla pillérek tartották. Az idők folyamán ezt a tornácot parapet falazattal és üvegfallal lezárták, így növelve a hasznos teret. Ebből a hosszú folyosóból lett leválasztva a fürdőszoba, WC-vel.

A kertben bontandó melléképületek is vannak és egy ásott kút, melyben 11 db beton kútgyűrű lett elhelyezve. Az udvaron termő gyümölcsfák, diófa, valamint szőlőlugas is van, melyek a tulajdonost ellátják friss gyümölccsel

Ajánlom mindazoknak, akik a Tisza szerelmesei. Amennyiben egy saját otthont szeretne a tó közelében, akkor érdemes ezt választani. Statikailag jó állapotban van, de a képeken is látszik, hogy erősen felújítandó, hisz régen lakatlan és az eltelt évek ott hagyták rajta a nyomukat.

Az állam által biztosított falusi CSOK támogatás igénybe vehető. Ezek alapján ajánlani tudom azoknak is, akik állandó ott lakással szeretnék megoldani a jövőjüket, hisz egy közel 100 négyzetméteres házat tud a felújítás után a család igénybe venni.

Amennyiben az olvasott információk felkeltették érdeklődését és szeretné személyesen is megnézni, akkor kérem keressen a megadott telefon számon, egyeztessünk időpontot és velem együtt meggyőződhet a leírtakról.

Díjmentes jogi szolgáltatásokkal és ingyenes bank független hitelközvetítéssel állunk vevőink rendelkezésre!

Hétvégén értékesítési ügyeletet tartunk!

Várom megkeresését!!

#tiszato #falusicsok #allamikedvezmenyek #tiszaderzs #pihenes #vizisportok #tiszaikikotok
További adatok
Telekterület: 1 132 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: oc.hu - Tiszafüred
Kapcsolattartó: Csendes Gyula
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 9686
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: