Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Karcag 
 

Hivatkozási szám: 5563089
Ingatlan adatai
Irányár: 27 000 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 253 m2
Fűtés: gáz (konvektor)
Állapota: felújított
Szobák száma: 2
Építés éve: 1950
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Karcag, a Nagykunság fővárosa a 4-es számú főközlekedési úton, Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Szolnok és Debrecen között fél úton helyezkedik el. A több, mint 20.000 fős lakosságú város színes, mozgalmas település, ahol főleg kun leszármazottak élnek. Ők kedves, befogadó emberek, akik szeretik az ide települőket, segítik a beilleszkedést.

A térség régióközpontja a város, így bölcsődék, óvodák, egyházi- és állami általános iskolák, egyházi- és állami középiskolák működnek.
Több száz ágyas kórház található itt, mely a környező település lakosságát látja el magas szinte. A kórház pár éve teljes körű felújításon esett át, így modern környezetben látja el gyógyító feladatát.E mellett a napi betegellátást a körzetek háziorvosai is modern körülmények között végzik.

A több száz éves múlt visszaköszön a város különböző pontján megtalálható épületeken, köztük a szélmalom és a Zádor híd.
A nyüzsgő mindennapokban felüdülést jelent az Akácliget gyógyfürdő, ahol különböző gyógykezelések is igénybe vehetők. A turizmust szálloda, panziók és a közeli Berekfürdő programjai is színesítik.

Az eladásra kínált ingatlan a belvárosban, a gyönyörű főtér közvetlen közelében található.
Az 572 nm-es telken az utcáról közvetlen bejárattal a nagy üzlethelyiségbe lehet lépni, ahol évtizedek óta egy jól bejáratott, visszatérő vendégkörrel rendelkező ruházati bolt működik jelenleg is. Az eladó tér 160 nm-es és ehhez csatlakozik 3 raktár, melyek összterülete közel 60 nm.Tartozik még hozzá egy vizesblokk, melyet nemcsak a bolt alkalmazottai használhatnak.
Az udvarban külön építve áll egy lakóház, melyben nappali, közlekedő, fürdőszoba WC-vel, konyha és 2 hálószoba került kialakításra.
Az ingatlan közeli és távolabbi környezetében boltok (PENNY, TESCO, ALDI, SPAR,COOP), valamint a nagy múltra visszatekintő piactér is megtalálható.


Ha felkeltettem érdeklődését, vagy kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!
Díjmentes jogi szolgáltatásokkal és ingyenes bank független hitel tanácsadással állunk vevőink
rendelkezésére!
Hétvégén értékesítési ügyeletet tartunk!



Karcag#gyógyturizmus#kórház#lakóház+üzlethelyiség#Berekfürdő#üzleti befektetés#
További adatok
Telekterület: 572 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: 12 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: oc.hu - Tiszafüred
Kapcsolattartó: Csendes Gyula
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 9686
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: