Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Tiszaderzs 
 

Hivatkozási szám: 5563091
Ingatlan adatai
Irányár: 14 200 000 Ft
Típus: kereskedelmi/ipari ingatlan
Kategória: eladó
Alapterület: 150 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújítást igényel
Szobák száma: -
Építés éve: 1945
Szintek száma: -
Részletes leírás
Tiszaderzs a Tisza-tó egyik kiemelt kis települése, ahol a pihenés mellett a múltat idéző kézművesség is működik. A település a tótól kb. 3 km-re helyezkedik el a déli oldalon, Tiszafüredtől mint egy 15 kilométerre. A falunak külön kikötője van, ahol lehetőség adatik a saját tulajdonú vízi járművet kikötni, tárolni. A kikötő körül egy kis, pár utcából álló nyaraló rész épült ki, melynek a hangulata magával ragadja az embert.

A településen Polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, Posta, óvoda, iskola, különböző boltok találhatók, így kényelmesebbé téve a minden napokat az itt élők és az ide látogatók számára.

Ezen a barátságos emberek által lakott faluban ajánlok befektetők számára egy olyan ingatlant, amely ipari területként, vagy akár több lakásos lakóházként is kialakítható. A lehetőség adott, hisz egy nagyon szépen gondozott, 4458 négyzetméteres telken elhelyezkedő épületről van szó, mely telek egy része termő gyümölcsfákkal van betelepítve. Az épület falazata 60 cm vastag, mely kis téglából van rakva. A födém gerendázott, megjelenő borított fafödém. Ebből az épületből csak a fantázián múlik, hogy az új tulajdonos mit tud kihozni, a lehetőség adott. Az épület adottságai lehetővé teszik, hogy egy 4 lakásos társasházzá legyen kialakítva, de az ipari felhasználás is lehetséges. A jelenlegi tulajdonos az átalakításban, annak kivitelezésében tud segíteni. A közművek bekötéséhez az összes kérelem beadásra került, de kivitelezés hiánya miatt azok már elévültek, de azonnal újraéleszthetők.


Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, vagy kérése, kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban forduljon
hozzám bizalommal!
Díjmentes hitel-ügyintézést biztosítunk minden érdeklődőnk számára!



#tiszato #tiszaderzs #pihenés #horgászat #befektetes #vízisport #nyaralas
További adatok
Telekterület: 4 458 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: oc.hu - Tiszafüred
Kapcsolattartó: Csendes Gyula
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 9686
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: