Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Budapest, XXII.kerület 
 

Hivatkozási szám: 5563535
Ingatlan adatai
Irányár: 62 500 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 90 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 3
Építés éve: 2001
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Budafok Borhegyen, zöldövezeti, családi házas övezetben, eladó egy nagy teraszos, napfényes, amerikai konyhás nappali + 2 hálós, jó állapotú felső emeleti lakás, egy két lakásos ikerfélben.
A ház alapja a 60-as években épült, a fenti eladó lakás 20 évvel ezelőtt került kialakításra.
Folyamatosan karbantartott, 10 éve külső szigetelést kapott az ingatlan, a műanyag nyílászárókat 6 éve cserélték, a cserepeket 7-8 évvel ezelőtt újították, idén pedig a gázkazán csere és padlófűtés tisztítás történt.
Élhető méretűek a helyiségek, a nyugati tájolású konyhás nappali 30 m2-es, 15 m2-es a hálószobák, tágas az ablakos fürdőszoba és külön wc is.
A hangulatos erkély 13 m2-es, így a virágok mellett ülőgarnitúra, asztal, sőt még egy kisebb medence is kifér! A lépcsőtérben található egy kisebb helyiség, amit jelenleg tárolóként van használva.
Összességében egy jó elrendezésű, világos, élhető lakás!
A kert közös, a lenti lakóval közösen használják a sütögetőt, a kerti eszközöket. A két lakáshoz a kertben 1-1 gépkocsibeálló került kialakításra.

A Nagytétényi úton közlekedő buszjáratokkal a Móricz Zsigmond körtér továbbai busz- és villamosjáratai, illetve M4 metrómegállója gyorsan megközelíthető, de akár egy buszjárattal a belváros (Blaha Lujza tér) is könnyen elérhető. Az ingatlantól 5-6 perc gyalog a Háros vasútállomás, ahonnan Kelenföld, illetve a Déli pályaudvar szintén pár perc alatt megközelíthető.
A közelben találhatók kisebb boltok, de a Campona, vagy Budafok központja (Városház tér, Savoyai Jenő tér) busszal 10-15 perc.További információért, vagy megtekintési időpontért várom hívását, üzenetét a hét bármely napján!
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: dh.hu - Béke tér
Kapcsolattartó: Angyal Andrea Judit
Hirdető telefonszáma: +36209219886
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: