Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Szeged 
Pillich Kálmán utca 

Hivatkozási szám: 5566360
Ingatlan adatai
Irányár: 80 000 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 93 m2
Fűtés: -
Állapota: új
Szobák száma: 3+1
Építés éve: 2020
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Az újszegedi intelligens otthonok egy kiváló lehetőséget kínálnak azoknak, akik modern, energiatakarékos és kényelmes lakást keresnek. Az A, B és C épületek funkcionálisan kialakítottak és magas szintű technológiával rendelkeznek.

Az épületek szerkezete blokk téglákból épült, és magas szigetelési szabványoknak felelnek meg. Energiaellátásukat megújuló energiaforrásból, víz-levegő-hőszivattyúval biztosítják, amelyek hatékony fűtést és hűtést nyújtanak. A központi mennyezet hűtés-fűtés rendszert okostelefonról is lehet vezérelni.

A lakásokban padlófűtés található a vizes helyiségekben és a közlekedőkben, ami további kényelmet biztosít. Az épületnek saját napelem rendszere van, így a közös terek energiaigényét is fedezik.

Az ingatlanok ára tartalmazza a konyhabútort és a beépített BOSCH konyhagépeket. A meghirdetett lakás nappaliból és három hálószobából áll, két szinten, az I. emeleten és a tetőtérben.

Mindemellett minden lakáshoz van parkolási lehetőség, ami magában foglal egy garázst és egy autóbeállót, amelyet 13 millió forintért lehet megvásárolni.

Ez a lehetőség ideális azoknak, akik egy korszerű lakásban szeretnének élni, közel a Szeged belvárosához, egy kellemes környéken. Ha szeretne többet megtudni erről a modern ingatlanról, ne habozzon, hívjon engem, és együtt megnézzük!
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: dh.hu - Szeged, Brüsszeli körút
Kapcsolattartó: Gál Albert
Hirdető telefonszáma: +36204007330
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: