Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Szeged 
 

Hivatkozási szám: 5566393
Ingatlan adatai
Irányár: 155 000 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 134 m2
Fűtés: egyéb
Állapota: új
Szobák száma: 3+2
Építés éve: 2022
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Ez a gyönyörű, új építésű ház Újszeged legfrekventáltabb részén található, egy 2200 négyzetméteres telken, ahol összesen négy önálló ingatlan épült.

Az általam kínált ingatlan a telken található, és egy remek elosztású, kétszintes családi házat jelent, melynek alapterülete 139,655 négyzetméter (buttó: 147,74 négyzetméter). Az ingatlan utcafronti elhelyezkedésű, és egy 560 négyzetméteres saját kerttel rendelkezik.

Az ingatlan földszintjén amerikai konyha és nappali található, ahonnan közvetlen kijárás nyílik egy teraszra. Emellett itt helyezkedik el egy szoba, egy kamra, egy fürdőszoba és egy szeparált mellékhelyiség. Az emeleten négy külön bejáratú szoba, egy fürdőszoba, egy szeparált mellékhelyiség és egy loggia található.

Az ingatlan kiváló elhelyezkedésű, alacsony fenntartású és kulcsrakész. A kulcsrakész állapot tartalmazza a minőségi műanyag külső nyílászárókat motoros redőnnyel, a hőszivattyús fűtésrendszert, a padlófűtést és mennyezethűtést, a gépészeti rendszereket, a fürdőszoba szanitereket, a konyhaszekrényt, a belső festést és tapétázást, a VINYL burkolatot, a csempeburkolatokat, a burkolás segédanyagokat, a riasztó előkészítést, a villamos hálózat kiépítését, a napelem előkészítését, a külső vakolást és színezést, az út kialakítását és földfeltöltését, a kapubeállót, a kerítést, a térkövet, valamint a cserépet. Minden házhoz önálló kertrész tartozik, és dupla garázs is rendelkezésre áll szelektív kapuval.

Az ingatlan várható befejezése és átadása februárban várható, de az építtető megegyezés alapján akár korábban is vállalhatja a befejezést.
Ha felkeltettem érdeklődését, vagy bármilyen kérdése van, kérem, keressen bizalommal telefonon vagy személyesen. Örömmel segítek!
További adatok
Telekterület: 500 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: dh.hu - Szeged, Brüsszeli körút
Kapcsolattartó: Nagy Tímea
Hirdető telefonszáma: +36301657530
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: