Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Veszprém 
 

Hivatkozási szám: 5568570
Ingatlan adatai
Irányár: 39 500 000 Ft
Típus: lakás (panel)
Kategória: eladó
Alapterület: 55 m2
Fűtés: távfűtés
Állapota: felújított
Szobák száma: 1+2
Építés éve: 1986
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Veszprémben, a Damjanich János utcában, 55 nm-es, 1+2 fél szobás, 3. emeleti, ERKÉLYES lakás - ELADÓ!

A kényelmes elosztású lakásban a K-i tájolású félszobák egyikében szőnyegpadló, a másikban lamináltpadló, míg a nappaliban, a konyhában, a külön fürdőben és WC-ben, valamint az előszobában és a közlekedőkben, illetve az erkélyen is járólap burkolatot kapott. Az ingatlan nyílászárói korábban lettek műanyag bukó-nyíló ablakokra cserélve, műanyag redőnnyel szerelve, míg a konyhában egy roló ad megfelelő árnyékolást. A távfűtéses lakásban radiátorok biztosítják a megfelelő hőérzetet, a nappaliban modern, hűtő-fűtő klímával beszerelve, mindezek mellett a villanyvezetékek cseréje is megtörtént, a hálózat pedig felbővítésre került (32A) az elmúlt években.

A megyeszékhely ismert lakótelepén, egy zárt, tízemeletes házban érhető el, ez a befektetésre, illetve lakhatásra is egyaránt alkalmas PER- és TEHERMENTES ingatlan. Az akadálymentesített és kamerarendszerrel védett lépcsőház bejárati ajtóin kívül, kicserélésre kerültek korábban az épület nyílászárói korszerű, műanyag bukó ablakokra.

A parkolás a háztömb előtt található parkolóban ingyenesen megoldott, de az épület elhelyezkedésének köszönhetően a közelben megtalálható óvoda, általános iskola, orvosi rendelők, boltok, helyijárat buszmegállók, valamint a parkosított zöld közterületek között több játszótér is.
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán, közterületen
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: dh.hu - Balatonfüred - Aranyhíd sétány
Kapcsolattartó: Szőke Zsolt
Hirdető telefonszáma: +36703222777
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: