Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Halászi 
 

Hivatkozási szám: 5571390
Ingatlan adatai
Irányár: 69 990 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 277 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 4
Építés éve: 1989
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Kedves érdeklődők

Halászin, Mosonmagyaróvártól mindössze 5km-re, eladásra kínálunk egy gyönyörű, 277nm-es, téglaépítésű családiházat, összesen 135nm terasszal és pince szinten elterülő vendéglátóegységgel.

A ház egy 940nm-es napos ,fényes déli fekvésű telken fekszik el.Az ingatlan 1989-ben épült, folyamatosan karbantartották, korának megfelelő jó állapotban van, a gondos tulajdonosnak köszönhetően. Műanyag-redőnyős nyílászárókkal ellátott felszerelt. Az ingatlan fúrt kúttal ellátott a kert déli fekvésű.

Lehetőségekkel teli.Az épület háromszintes, földszint, tetőtér, és a pince.A földszinten található, egy amerikaikonyha-nappali, kamra, fürdő, wc. Tartozik hozzá egy nagy 65nm-es terasz is a család számára.A tetőtérben, 3 szoba, és egy fürdő-mellékhelyiség kapott helyet.

A pince szinten találhatjuk a vendéglátóegységet, teljes berendezéssel, mosdóval wc-vel. A mai napig is rendezvények lebonyolítására alkalmas, amiből az ingatlan hasznait szedhetjük.Születésnap, esküvő, névnap megtartására alkalmas.Felosztása: Nagyterem, kisterem, konyha, előkészítő helyiségek (2022-es HCCP-nek megfelel), raktár, iroda, mellékhelyiségek, borospince. Tartozik hozzá egy hatalmas terasz (70nm) a vendégek számára.

A berendezés külön alku tárgyát képezi.Az ingatlan pince szintje ettől független fényes, tágas. Alkalmas :További lakótérré, vagy bármilyen más üzlethelyiséggé.(Konditerem, fogászat, szépségszalon) ki alakítására.Mind a lakótér, mind az étterem rendelkezik külön villany, illetve gázórával is.Az ingatlan melegéről gáz fűtés gondoskodik.

A telek rendezett, gyepesített, melléképület (disco), fúrt kút, kültéri zuhanyzó, különálló garázs található rajta (egy autó részére).A garázsból letudunk menni a boros pincébe, ami télen-nyáron megnyugvást biztosít a fáradt lelkeknek.

Az ingatlan családiházas övezetben, tömegközlekedés szempontjából is jó helyen fekszik, ajánlanám vállalkozó kedvű, vagy kétgenerációs családoknak. Tökéletes választás lehet természetesen befektetésként is.

A közelben iskola, óvoda, gyógyszertár, bolt, strand.Irodánk készséggel segít hitel, CSOK, Babaváró-hitel, Felújítási-hitel, ügyintézésében is. Várom megtisztelő hívását,

Albrecht Tibor vezető ingatlantanácsadó
További adatok
Telekterület: 940 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: dh.hu - Mosonmagyaróvár
Kapcsolattartó: Albrecht Tibor
Hirdető telefonszáma: +36708828207
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: