Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Balatonszőlős 
 

Hivatkozási szám: 5571601
Ingatlan adatai
Irányár: 89 000 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 140 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított
Szobák száma: 3
Építés éve: 2005
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Balatonszőlősön domboldalon szomszédok nélküli birtokon elhelyezkedő három szobás ház eladó!
Balatonfüred szomszédságában lankás domboldalon az Országos Kéktúra mentén 3219 m2-es telken eladó egy 125 m2-es háromszobás ház, a természet ölelésében. A ház körüli telken 8 árnyas diófa, akác, alma, körte, mandula és szeder található, a dombról nagyon szép kilátás nyílik a környező lankákra. A szomszédos telkek méretükből adódóan nem beépíthetőek, így a csend és a nyugalom hosszútávon garantált. A házban három szoba közül a földszintit a tulajdonos moziszobának használta, az ehhez szükséges berendezés rendelkezésre áll. Ezen a szinten találjuk a tágas konyha-étkezőt, a kazánhelyiséget, egy fürdőszobát és egy szauna létesítésére kialakított helyiséget, de ennek befejezése már a leendő tulajdonos feladata lesz. A tetőtérben további két szoba és egy kisebb fürdő található. A kerti szerszámok elhelyezésében segít az udvarról megközelíthető 20 m2-es tároló.

A tégla építésű házon dryvit szigetelés van, kétrétegű fa nyílászárók lettek beépítve. A fűtés egyrészt a vegyes tüzelésű kazán segítségével megoldott, de a wifiről irányítható Nobo panel segítségével már érkezés előtt gondoskodhatunk a megfelelő hőmérséklet kialakításában.

Balatonszőlős a Balaton-felvidéken, Balatonfüredtől és a Tihanyi-félszigettől északra, a tótól 6 kilométerre fekvő kistelepülés. A Pécsely–Szőlős-medence keleti részén elterülő festői szépségű falut dombok, szőlőültetvények és pincék szegélyezte erdők veszik körül, ezek völgyében bújik meg a néhány száz fős lakosságszámú falu. A települést körülölelő lankákról lélegzetelállító panoráma nyílik a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre. A Balatonfüred és Környéke Borút Egyesület nyitott pincéi a helyi borok mellett gasztronómiai élményekkel kínálják vendégeiket családias környezetben, harmóniában a minden évszakban elbűvölő tájjal.
További adatok
Telekterület: 3 066 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: dh.hu - Balatonfüred - Aranyhíd sétány
Kapcsolattartó: Sali Réka
Hirdető telefonszáma: +36205201945
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: