Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Bükkszék 
 

Hivatkozási szám: 5571891
Ingatlan adatai
Irányár: 44 900 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 114 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 3+2
Építés éve: 1986
Szintek száma: 2
Részletes leírás
Heves vármegyében, Egertől 22 km távolságra, az alpesi fekvésű, festői szépségű, fenyves erdővel körbevett, a falusi CSOK igénylésére alkalmas Bükkszéken, az Európában egyedülálló Salvus Gyógyfürdőtől alig 500 méterre, árvízmentes területen, 792 négyzetméteres, két utcáról is megközelíthető telken, csendes, biztonságos környezetben, 115 négyzetméter hasznos alapterületű, összkomfortos, tégla falazatú, azonnal beköltözhető állapotú családi ház, családi okok miatt sürgősen eladó!
Az ingatlan 3 nagyszobával, 2 félszobával, gardrób szobával, nagy napfényes előszobával, nagy konyhával, egyedi gyártású beépített konyhaszekrénnyel, az étkezőből, csodálatos kilátással a környező örökzöld fenyves erdőre, közlekedő folyosókkal, fürdőszoba és WC helyiséggel, kazánházzal, fa tárolóval és külön-bejáratú, szobává alakítható, jelenleg raktárként használt helyiségekkel rendelkezik.
Az ingatlant az elmúlt évben belülről teljes körűen felújították, a villanyvezetéket, a burkolatokat, a fűtéscsöveket, a radiátorokat, a kondenzációs gázkazánt kicserélték és új vegyes tüzelésű kazánt is csatlakoztattak a központi fűtés rendszerre, szükség esetén minden helyiség kályhával is fűthető! Az összes helyiséget kifestették, a szobák, az előszobák, a konyha új laminált burkolatot kapott, a többi helyiség járólapos.
Keménykő alapon, tégla falazatú, jó statikájú ház, a tetőszerkezet kifogástalan, pár évvel ezelőtt új, az erős napsugárzásnak is ellenálló borítást kapott! Az udvaron 20 nm-es zárható garázs és 20 nm-es kályha-fűtésű műhely, külön álló épületben önálló apartman ház is található, amely kívül-belül megújult, külön-bejáratú szobával, fürdőszobával, WC-vel és kályha-fűtéssel rendelkezik.
A kertben állatok tartására alkalmas ólak, húsok, kolbászok konzerválására használható füstölő és ásott kútból öntözhető veteményes kert nyújt kikapcsolódást az arra vágyóknak!
Az ingatlan per-, teher-, hitelmentes, nagysága és a kiváló kiránduló, fürdőhelyek közelsége miatt, nagy családosoknak, üdülni, pihenni vágyóknak vagy falusi turizmus keretében apartman házat, vadászházat üzemeltető vállalkozásoknak egyaránt jó szívvel tudom ajánlani!
Ügyvédi háttérrel, több mint 25 éves gyakorlattal, CSOK, Babaváró, egyedi kamatkedvezményes piaci és CSOK hitel ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére!
További információkért a megadott elérhetőségeken kérem, forduljon hozzám bizalommal, időpont egyeztetést követően jöjjön, nézzük meg együtt álmai ingatlanát!
További adatok
Telekterület: 792 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Eger Törvényház utca 4 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Utasi Attila Csaba
Hirdető telefonszáma: +36-70-371-0172
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: