Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Bükkszék 
 

Hivatkozási szám: 5571893
Ingatlan adatai
Irányár: 35 900 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 168 m2
Fűtés: gáz (konvektor)
Állapota: felújított
Szobák száma: 4
Építés éve: 1979
Szintek száma: 3
Részletes leírás
Heves vármegyében, Egertől 22 km távolságra, az alpesi fekvésű, festői szépségű, fenyves erdővel körbevett, a falusi CSOK igénylésére alkalmas Bükkszéken, az Európában egyedülálló Salvus Gyógyfürdőtől alig 300 méterre, árvízmentes területen, 1030 négyzetméteres telken, 168 négyzetméter hasznos alapterületű, 2 szintes, összkomfortos, vasbeton alapon siroki kemény kő lábazatú, tégla falazatú, gázkonvektor és kályhafűtésű, azonnal beköltözhető állapotban lévő családi ház, családi okok miatt sürgősen eladó!
Az ingatlan földszintes részén, nagy üvegablakos folyosóról nyíló tároló, nyári konyha, kazánház kialakítására alkalmas helyiség található, amelyet szükség esetén külön-bejáratú, önálló lakrésszé is át lehet alakítani!
Az emeleten lépcsőfeljárón, illetve nagy fedett teraszon keresztül jutunk az előszobába, innen nyílik a nagy konyha és étkező, egy kis kamra padlásfeljáróval, egy nagy nappali, nagy klímás hálószoba terasszal, egy másik nagyszoba, kamra, fürdőszoba és külön-bejáratú WC helyiség.
Az előszoba végén található a széles lépcsőház, amely levezet a földszintes rész másik oldalára, ezen a szinten egy nagyszoba, egy nagy konyha, közlekedő folyosó, fürdőszoba WC-vel és egy kamra található, ezt a lakrészt az udvar felől, külön bejáraton keresztül is meg lehet közelíteni!
A nagy fedett teraszról csodálatos kilátás nyílik a szépen gondozott kertre és a környező örökzöld fenyves erdőre!
A ház mellett található egy tufa alapra épített 80 négyzetméteres vegyes falazatú, száraz, cseréptetős, fagerendás mennyezetű melléképület is, amelyet jelenleg alsó-konyhaként, tárolóként, műhelyként és zárható, tágas garázsként használnak.
Az udvaron diófák árnyékában bográcsozásra, grillezésre használható szabadtéri tűzhelyet, rózsalugast, dísznövény és veteményeskertet alakítottak ki, amelyet ásott kútból is lehet öntözni, a kert hátsó részében állatok tartására alkalmas ólak, gazdasági épületek vannak!
Az ingatlan per-, teher-, hitelmentes, több generációs nagy családosoknak, nyaralni vágyóknak vagy falusi turizmus keretében, apartman házat üzemeltető vállalkozóknak, egyaránt jó szívvel tudom ajánlani!
Ügyvédi háttérrel, több mint 25 éves gyakorlattal, CSOK, Babaváró, egyedi kamatkedvezményes hitel ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére!
A megadott elérhetőségeken kérem, forduljon hozzám bizalommal, jöjjön, nézzük meg együtt álmai ingatlanát!
További adatok
Telekterület: 1 030 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Eger Törvényház utca 4 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Utasi Attila Csaba
Hirdető telefonszáma: +36-70-371-0172
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: