Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Tatabánya 
 

Hivatkozási szám: 5573326
Ingatlan adatai
Irányár: 63 000 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 80 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított
Szobák száma: 4
Építés éve: 1978
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Tatabányán a Panoráma úton a Turul hegyen eladó egy kettő szintes különálló, szintenként 2 szoba, amerikai konyhás panzió, apartman. Az ingatlan 2 éve teljeskörű felújításon esett át. Víz, csatorna és villanyvezetékek kicserélődtek, burkolatok is megújultak, az épület külső 6 cm-es grafit szigetelést kapott műanyag vakolattal. Az ablakok műanyagok 3 rétegű üvegezéssel. Fűtése elektromos, Nordart panellel megoldva. A melegvízet szintenként egy- egy elektromos bojler biztosítja. Az épület megközelítésére nagyon praktikus fém lépcsőszerkezet került, mely nagy bíztonságot ad a közlekedésre. Az épület betoncserepezésű. Kellemes időtöltésre, baráti partikra ad helyet egy nagy fedett terasz, melyről elénktárul a megfizethetetlen panoráma. Az ingatlanhoz tartozik még egy büfé,kávézó is, mely kb 10 m2-es, teljes berendezéssel, felszereléssel együtt: pult, hűtő, mosogató.
Ez az ingatlan nagyon sokféle képpen hasznosítható: alkalmas lehet állandó lakhatásra, kávézó üzemeltetésével egy kisebb vendéglátásra, és nagyobb jövedelem elérésére, amennyiben panzióként működteti.
Az ingatlan nagyon jó helyen létesült, Tatabánya egyik legkeresettebb túristák által látogatott helyen, a Turul madárhoz vezező úton, több turavonal szomszédságában, remek kilátással a tatai medencére. Kirándulási lehetőség nagyon kedvező, csodálatos panorámával a Vértesre és Tatabányára.
Ezt nem szabad kihagyni. Jöjjön nézze meg, lássa meg benne a lehetőséget. Befektetésnek nagyon ideális.
Besorolás szerint zártkerti ingatlan, kifüggesztéses, de ha még most lép, tavaszra már vállalkozhat vele. Hívjon bizalommal. HZ073437

I.ár: 63000000 Ft
Érd.Sári Gyuláné +36(20)2827872

Referencia szám: HZ073437
További adatok
Telekterület: 1 268 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: dh.hu - Tata, Ady Endre utca
Kapcsolattartó: Sári Gyuláné
Hirdető telefonszáma: +36202827872
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: