Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Budapest, IX.kerület 
 

Hivatkozási szám: 5576440
Ingatlan adatai
Irányár: 1 100 000 000 Ft
Típus: egyéb ingatlan
Kategória: eladó
Alapterület: 3 297 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: -
Építés éve: 1980
Szintek száma: -
Részletes leírás
9. KERÜLET IPARI TERÜLET ELADÓ, KITŰNŐ ELHELYEZKEDÉSE MIATT ALKALMAS CÉGKÖZPONTNAK, TELEPHELYNEK, RAKTÁROZÁSRA, LOGISZTIKÁRA IS ALKALMAS LEHET, HIVATALOS BEÉPÍTÉSI HATÁRÉRTÉK NINCS MEGHATÁROZVA A TELEK 48%-T TEKINTVE, TOVÁBB BŐVÍTHETŐ IGÉNY SZERINT!
A terület Ferencvárosban található, közel a Dunához, forgalmas jól megközelíthető úton. A területre nincs hatályos kerületi építési szabályzat, a Fővárosi szabályozás (FRSZ) szerint az ingatlan 52%-a nem beépíthető kötöttpályás közlekedési terület, 48%-a pedig Vi-1 övezetű intézményterület. Beépítési határérték nincs meghatározva!
A területen szabadon álló beépítéssel kb. az 1970-es években egy kétszintes irodaépület, egy kis alapterületű porta, egy fedett-nyitott szín, illetve 3 db üzem-raktár épült.
Az épület kialakítását, műszaki paramétereit az alábbiakban részletesen ismertetjük.
A telek területe 6748 nm, jelen állapot szerint az épületek össz. mérete nettó terület 3297 nm, ebből bérbe adható 2644 nm.
Részletezve a következő épületekből áll:
- Iroda-raktár 612 nm, - raktár 774,
- raktár-iroda 692 nm,
- üzemcsarnok 992 nm,
- porta-trafóház 18 nm,
- fedett nyitott szín 210 nm.
Jelenleg az egyik irodaegység munkásszállóként funkcionál, amely 30-35 embert tud befogadni. Még egy nagy méretű pince is található az egyik raktár alatti részen, amely további lehetőségeket rajt magába, ez jelenleg kihasználatlan.
A tulajdonos használja a teljes területet, de opcionálisan, ha valaki befektetésnek vásárolná meg, akár több bérlőnek is lehetne hasznosítani, sőt az is opció lehet, hogy a jelenlegi tulajdonos visszabérelné a terület egy részét.
A telekre kamionnal és teherautókkal is könnyen be lehet állni. Megközelíthetőség szempontjából is remek helyen van, 10 perc autóútra van az M5-ös bevető szakaszától, illetve amennyiben a budai oldalt kell megközelíteni, 5 perc távolságra van a Rákóczi híd is. Továbbá tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető villamosok és buszok a közelben. Illetve pár percre a Boráros tér, innen 4-es és 6-os villamossal, metróval és HÉV-vel is van lehetőség közlekedni.
Nagyon sok lehetőség rejlik ebben a területben, ha kérdése van várom megtisztelő hívását!
M260795

Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Referencia szám: M260795-ITV
További adatok
Telekterület: 6 748 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Budapest XIII. kerület Lehel utca 50 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Takács Zsuzsanna
Hirdető telefonszáma: +36304953819
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: