Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Bátonyterenye 
 

Hivatkozási szám: 5577003
Ingatlan adatai
Irányár: 888 000 000 Ft
Típus: egyéb ingatlan
Kategória: eladó
Alapterület: 2 500 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: -
Építés éve: 1970
Szintek száma: -
Részletes leírás
Nógrád megyében, Bátonyterenye külterületi részén, aszfaltos út mellett 10 ha, nyilvántartás szerint, művelési ágból kivett ipartelep eladó.
A jelenleg is működő ipartelep, bányászati engedéllyel, valamint földtani talajminta vizsgálati jegyzőkönyvvel rendelkezik.
A területen 4 épület található, összességében kb: 2500 nm, ezek felújításra szorulnak, vagy esetleg bontandók. A telepen a villany közművesítve van.
Az ipari terület adottságait tekintve, egyéb más tevékenység működtetésére is alkalmas, hiszen csendes, tiszta levegőjű zöldövezetben található.
A gyönyörű környezetben helyet kaphat itt, egy rekreációs központ, vagy üdülő, idősotthon, esetleg téli - nyári sportokra alkalmas pályák (airsoft, paintball, nyári szánkó pálya, gyakorló lőtér stb.) csak néhány ötlet a lehetőségek tárházából, aminek csak a képzelet szab határt.
M239827
Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Referencia szám: M239827-ITV
További adatok
Telekterület: 10 000 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Budapest XIII. kerület Lehel utca 50 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Takács Zsuzsanna
Hirdető telefonszáma: +36304953819
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: