Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Balatonakarattya 
 

Hivatkozási szám: 5577086
Ingatlan adatai
Irányár: 380 000 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 150 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: új
Szobák száma: 4
Építés éve: 2022
Szintek száma: 2
Részletes leírás
Varázslatos otthon a Balaton partján!

Álmai otthona várja Önt Balatonakarattyán, mindössze 150 méterre a Balaton partjától! Ez a 2022-ben épült, modern családi ház erdős környezetben található, amely a béke és harmónia szigete.

Az ingatlan egy exkluzív helyen helyezkedik el, mindössze egy rövid sétára a parttól. A környék még kevésbé felkapott, így garantáltan élvezheti a nyugalmat és a pihenést. Az utcán leginkább nyaralókat és kerékpárosokat talál, így nem kell aggódnia a forgalom miatt. Mindezt úgy, hogy mégis könnyen megközelíthető a 71-es főút alig 1,5 km-re halad el.

Ezt az otthont egyedi megoldások és stílusos berendezések jellemzik. Az épület tervezése során a kényelem és a dizájn voltak a fő szempontok. A földszinten található egy tágas amerikai konyhás nappali, egy kényelmes szoba és egy praktikus gardrób is. Az emeleten két hálószoba és egy modern fürdőszoba várja Önt. A belső acél lépcsőfeljáró pedig egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöz az otthonnak.

Az extrák között említhetjük a földszinti teraszon kialakított kerti zuhanyzót és az emeleten elhelyezett jakuzzit, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a Balatonra, a napszaktól függően.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján, akár hétvégén is! Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.
További adatok
Telekterület: 640 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: 79 m2
Felszereltség: -
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Maczucza Márton
Hirdető telefonszáma: +36-30-345-0219
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: