Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Dörgicse 
 

Hivatkozási szám: 5577117
Ingatlan adatai
Irányár: 220 000 000 Ft
Típus: telek
Kategória: eladó
Alapterület: -
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: -
Építés éve: -
Szintek száma: -
Részletes leírás
Eladó Dörgicsén, egy lenyűgöző telek, amely gyönyörű 360 fokos panorámával büszkélkedhet. A terület kiterjedése 3 hektár, melyen szőlőültetvény található. A panoráma látványa magával ragadó, hiszen csodálatos kilátás nyílik a Balatonra és a környező tájra.
A telken lehetőség nyílik egy gyönyörű lakó-, vendéglátó- vagy gazdasági épület megépítésére. A képek között található egy látványterv az esetleges épülethez ami harmonikus a telek környezetével.
A terület ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének elvonulni a természet közelségébe és élvezni a nyugalmat és a csendet. A széles terület lehetőséget nyújt számos tevékenységre, legyen az szőlőtermesztés, mezőgazdasági munka vagy egyszerűen a természeti szépségek felfedezése.


Az ingatlan rendkívül ígéretes befektetési lehetőséget kínál, hiszen számos lehetőség rejlik a területben. A szőlőültetvények és a lenyűgöző panoráma ideális alapot nyújtanak egy borászat létrehozásához. Képzelje el, hogy saját boraival gazdagíthatja a régió gasztronómiai kínálatát, és vendégeinek lenyűgöző borélményt nyújthat.
Emellett a telek lehetőséget ad vendéglátóegység vagy szálláshely kialakítására is. A panorámás kilátás és a természet közelsége varázslatos környezetet teremt a vendégek számára. Akár egy elegáns étterem vagy egy bájos panzió építését tervezi, ez az ingatlan minden igényt kielégít.
Egy ilyen multifunkcionális létesítmény nagyszerű lehetőségeket rejt a turizmus és a vendéglátás terén. A Dörgicse közelében található ingatlan ideális választás lehet azoknak, akik szeretnék kiaknázni a régió turisztikai potenciálját és a természeti szépségek által nyújtott előnyöket.
Kifüggesztés szükséges.
Beépíthetőség mértéke (%) 3.0
Hivatalos alapterület (m2) - (ház esetén felépítmény területe) 31 116 m2
Építménymagasság max. (m) 4.2
Telek szélessége (m) 50.0
Övezeti besorolás Külterület
Víz Utcában
Villany Utcában
Csatorna Utcában
Gáz Utcában
M252809
Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Referencia szám: M252809-ITV
További adatok
Telekterület: 31 116 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Budapest XIII. kerület Lehel utca 50 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Takács Zsuzsanna
Hirdető telefonszáma: +36304953819
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: