Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Kaposvár 
 

Hivatkozási szám: 5579222
Ingatlan adatai
Irányár: 53 800 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 225 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 5+1
Építés éve: -
Szintek száma: 2
Részletes leírás
Eladó Kaposvár egyik csendes, nyugodt utcájában ez a három szintes családi ház, amely akár több generáció együttélésére és vállalkozás üzemeltetésére egyaránt alkalmas.

A földszinti részen, előszoba, konyha, étkező, spájz, wc-zuhanyzó, nappali helyiségekből áll, a fedett belső udvari terasz innen közelíthető meg.

Az emeleti részen közlekedő, 3 hálószoba amelyből az egyik panorámás erkéllyel rendelkezik, fürdőszoba káddal, zuhanyzóval, gardrób helyiség, és dolgozószoba található.

Alagsori részen 2 tároló helyiség, wellness szoba 6 személyes szaunával, pezsgőfürdőkáddal, zuhanyzóval, továbbá rendelő helyiséggel, várószobával és mosdóval van felszerelve.

Az ingatlan külső szigetelése megtörtént, minden nyílászáró fa és dupla hőszigetelt üveggel van ellátva, amely biztosítja a természetes szellőzést és megakadályozza az esetleges hőhíd kialakulását.

A hátsó udvar nem túl nagy azonban bőséges teret biztosít a család részére, akár kertészkedés, akár gyerekeknek játszótér, vagy medence kialakítására.

A ház részét képezi az elektromos kapuval ellátott garázs is, amelyből közvetlenül a belső előtérbe juthatunk, továbbá az udvaron is elfér másik két autó kényelmesen.

A pince szinten korábban egy fogorvosi rendelő üzemelt, amely a házból és az udvarról is egyaránt elérhető. Ez a rész külön almérőkkel rendelkezik, valamint váróval és szociálisblokkal.

Amennyiben van egy meglévő vállalkozása, azt bátran át telepítheti ebbe az új otthonba és kényelmesen illetve végezheti a munkáját otthoni környezetben mégis elválasztva a privát szvérától.

Az alagsorban található a szauna és a pezsgőfürdő is, amely elérhető a felső szintről, és elkülönítve található a korábban rendelőként üzemelő résztől.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem keressen az alábbi elérhetőségeim egyikén.
Érd: Takács Roland 06707770000 vagy az info@777ingatlan.hu email címen.

Referencia szám: 47567
További adatok
Telekterület: 380 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: 15 m2
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: 777ingatlan.hu - 777Ingatlan.hu
Kapcsolattartó: Takács Roland
Hirdető telefonszáma: +36707770000
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: