Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Szombathely 
Táncsics Mihály utca 

Hivatkozási szám: 5582689
Ingatlan adatai
Irányár: 17 100 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 51 m2
Fűtés: gáz (konvektor)
Állapota: felújítást igényel
Szobák száma: 2
Építés éve: 1940
Szintek száma: 1
Részletes leírás
CSAK AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN! Vas Vármegyében, Szombathelyen 51 nm-es lakás eladó a Pláza környékén. Az ingatlan a Táncsics Mihály utcában egy 4 lakásos közös udvarral rendelkező társasházban helyezkedik el. A csendes lakásban 2 szoba, 1 konyha, 1 fürdőszoba WC-vel és 1 előszoba található. Az ingatlanhoz tartozik és egy több, mint 17 nm-es fedett terasz, kamrával és egy pincei tároló is. A közös udvar mindenki számára használható. A fűtést konvektorok és cserépkályhák biztosítják, a melegvíz ellátás gáz vízmelegítővel megoldott. A lakóhelyiségek parketta burkolatot, a többi helyiség járólap borítást kapott.
Kényelmes parkolásra is van lehetőség az épület elött a közterületen ingyenesen. A közelben elérhető bolt, piac, pékség, óvoda, iskola, posta, orvosi rendelő. Az ingatlan elhelyezkedése a tömegközlekedés szempontjából is megfelelő. Ez az ingatlan kiváló befektetés akár magán célra, akár bérbeadás szempontjából! Azonnal költözhető!
Az OTP Bankcsoport hátterével teljes körű ügyintézéssel állok az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat, kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Referencia szám: M240581
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 17 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Budapest I. kerület Zsolt utca 6 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Szekeres Tünde
Hirdető telefonszáma: +36-30-942-5661
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: