Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Barbacs 
Maglócai utca 

Hivatkozási szám: 5585396
Ingatlan adatai
Irányár: 75 690 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 130 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: új
Szobák száma: 4
Építés éve: 2023
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Épitkezz a természetben, és maradj közel a városhoz is!

Barbacson, Győrtől 20 perce, Csornától 4km-re az M85-út 2kmre ezt megteheted! Zöld, újépitésű családi házas övezetben a nyugati határtól 20-30 percre egy 2950 m2-es panorámás telken leköthető, egy új építésű bruttó 130 m2 beépített területű, nettó 110 m2 összes hasznos területtel, nappali + 3 szobával rendelkező külső kulcsrakész családi ház.

A ház opcionálisan, akár nettó 35 m2 fedett terasszal és önálló garázzsal is elérhető! A ház alapozását, falakat, Leier mesterpanel födémet, ácsolt tetőszerkezetet, tetőhéjazatot és cserepezést, bádogozást tartalmazza. Igény szerint rendelhető belső kulcsrakész állapotban is.
A részletes műszaki leírásról, illetve a költségekről egy személyes konzultáció alkalmával szivesen adok további tájékoztatást. Az igények felmérése után egyedi árajánlatot adunk, mi megtervezzük, és kivitelezzük. A jelenlegi árak a tájékoztatást szolgálják, nem tekinthetőek hivatalos ajánlattételnek. Minden esetben egy személyes egyeztetés szükséges a műszaki tartalomról a pontos ár megadásához. A jelenleg feltüntetett ár külső kulcsrakész állapotra vonatkozik és tartalmazza a telek árát.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Gyermekeseknek Falusi CSOK kedvezmény igénybe vehető!
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is. M247349 LRHZ
További adatok
Telekterület: 2 980 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Sopron Ógabona tér 44-46 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Kovács István
Hirdető telefonszáma: +36-30-249-7768
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: