Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Csikvánd 
Kossuth Lajos utca 

Hivatkozási szám: 5586727
Ingatlan adatai
Irányár: 69 990 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 147 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 1+3
Építés éve: 2009
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Eladásra kínálok Csikvándon, Győr-Moson-Sopron vármegyében, remek elrendezésű, 147 m2-es családi házat, 2485 m2-es telken. Elrendezés tekintetében áll: 3 félszobából, egy amerikai konyhás nappaliból, 1 teljes értékű kondiszobából, közlekedőkből, két fürdőszobából és illemhelyiségből, mosókonyhából valamint egy hátsó teraszból (23,3 m2). A ház 4 szobája laminált parkettás, a többi helyiség kerámia burkolatú. Mindkét fürdőszoba kényelmes, nagyméretű, az egyikben jacuzzi és zuhanyzó, a másikban zuhanyzó került beépítésre.
Gáz cirkó kazán szolgáltatja a melegvíz ellátását és a fűtését, erre a nappali díszeként is pompázó és a téli estéket hangulatossá varázsló kiválóan működő kandalló is rásegít. Az ingatlan mérete ellenére alacsony rezsi számlával rendelkezik.
A ház kiváló statikai és szerkezeti állapotú, műanyag redőnnyel ellátott hőszigetelt nyílászárói vannak, tágas, világos terek jellemzik. Udvara rendezett, körbekerített, részben füvesített, részben térkövezett. Az ingatlan utcafronti részén, térkövezett parkolási lehetőség van. Az otthonosan kialakított családiházat ajánlom mindazon vevők részére, akik egy szép, családias, nyugodt részen kívánnak élni, távol a város zajától. Az ingatlan paramétereit tekintve tökéletes egy családi háznak vagy akár üzleti szempontból is jó befektetés lehet.

Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, kérem keressen bizalommal!
Referenciaszám: M262299
További adatok
Telekterület: 2 485 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: 23 m2
Felszereltség: -
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Győr Bajcsy-Zsilinszky út 27 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Péter Richárd
Hirdető telefonszáma: +36-70-250-0391
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: