Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Sótony 
 

Hivatkozási szám: 5594019
Ingatlan adatai
Irányár: 30 000 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 75 m2
Fűtés: egyéb
Állapota: felújított
Szobák száma: 4
Építés éve: 2013
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Sárvár szomszédságában hangulatos, környező dombvidékre panorámás házikó eladó!

A sárvári Gyógy - és Wellnessfürdőtől 7 km-re csendes, forgalomtól mentes erdei környezetben nappali plusz három szobás ház eladó. A ház földszinti részén - mely 52 m2 - található egy fényárban úszó tágas konyha-étkező-nappali, egy 16 m2-es hálószoba, egy káddal és zuhanyzóval is felszerelt fürdőszoba, egy különálló Wc, és egy tároló. A tetőtérben két további hálószoba, valamint egy panorámás terasz kapott helyet. Közművek közül villany van, a víz bevizsgált, ivóvíz minőségű kútról megoldott. A fűtés fatüzelésű kályha részben padlófűtéses, részben radiátoros hőleadással. Emellett elektromos fűtőpanelek és mobil klíma is segítenek az ideális hőmérséklet kialakításában.

A házhoz tartozó telek összesen 3238 m2, ebből ideális méretű kis füves udvar helyezkedik el a ház körül, a többi pedig jelenleg cserjével benőtt de akár művelésre is alkalmas terület. Az udvaron gyümölcsfák: barack, körte, öntözést segítő három kerti csap, valamint gyermekek számára kialakított mászóka, csúszda található.

Sótony Szombathelytől 33 kilométerre, Sárvár közvetlen déli szomszédságában található. Kikapcsolódás 35 km-en belül: Sárvári Gyógy - és Wellnessfürdő 7 km, Ság hegy 24 km, Pannónia Ring motor - és autóversenypálya 15 km, Bükfürdő Thermál és Spa valamint Greenfield Golf Championship Golfpálya Bükfürdő 33 km, Borgáta Termálfürdő 20 km, Mesteri Termálfürdő 18 km, Vulkán Gyógy -és Élményfürdő Celldömölk 23 km.
További adatok
Telekterület: 3 238 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: dh.hu - Balatonfüred - Aranyhíd sétány
Kapcsolattartó: Sali Réka
Hirdető telefonszáma: +36205201945
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: