Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Kisköre 
 

Hivatkozási szám: 5594195
Ingatlan adatai
Irányár: 9 500 000 Ft
Típus: kereskedelmi/ipari ingatlan
Kategória: eladó
Alapterület: 50 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított
Szobák száma: -
Építés éve: 1975
Szintek száma: -
Részletes leírás
VÁLLALKOZÓK, BEFEKTETŐK FIGYELEM!!! Heves megye, a Tisza-tó melletti Kisköre központjában 50m2-es, jelenleg is sikeresen működő, jó állapotú húsbolt eladó. A 3 éve felújított és folyamatosan karbantartott ingatlant a következő helyiségek alkotják: eladótér, előkészítő, hűtőkamra, öltöző, mosdó, WC, valamint egy hátsó terasz. Az épület hűtése, fűtése inverteres klímával történik. Az ingatlan teljes berendezéssel és üzleti kapcsolatokkal együtt eladó, ill. egy 3400m2-es állattartó telep/hobbi farm/ húsfeldolgozó is megvásárolható mellé a településen 29M Ft-ért. Kiváló üzleti lehetőség!
Kisköre, valamint a Tisza-tó, rohamos fejlődésnek indult az elmúlt években. A nemrég felújított strand és kikötő, az új kilátó, a hallépcső és a vízlépcső számos élményt nyújt az ide látogatóknak, legyen szó ökotúrákról, vízi kalandokról, strandolásról, biciklizésről vagy pihenésről. Nyáron kifejezetten frekventált; pezsgő programok, koncertek, fesztiválok várják az ide látogató turistákat, kirándulókat, horgászokat, biciklistákat. Heves 20 perc, M3-as felhajtó félóra, Eger 40 perc alatt elérhető autóval.
Ingatlanirodánk ügyvédi háttérrel és pénzügyi szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére. Rugalmas megtekintés lehetőségével várom megtisztelő hívását!
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Eger Szent János utca 6-8 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Tarisznyás Helga
Hirdető telefonszáma: +36-70-770-4501
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: